Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Joop den Uyl was van 1966 tot 1986 de politieke leider van de Partij van de Arbeid en van 1973 tot 1977 minister-president van Nederland.

Permalink voor ingesloten afbeeldingEn in 1981: “Niet te ontkennen valt immers dat de politiek, de politieke partijen, zijn aangevreten door het algemeen gevoel van moedeloosheid dat zich van veel mensen meester lijkt te hebben gemaakt. Men vraagt zich af of het wel zin heeft te stemmen.”

 

3 gedachten over “Zogezegd

  1. ‘het algemeen gevoel van moedeloosheid ‘: dit is wat de Linkse Mens zo haat, en wat eigenlijk gewoon conservatisme is, alles (op maatschappelijk gebied) zoveel mogelijk laten zoals het is want bewezen deugdelijk en werkzaam. Maar linkse mensen zijn creatief en willen steeds iets nieuws en vooral anders zijn als de anderen. Kijk gewoon al naar hun haarsnit: mannen met lang haar en vrouwen met een mannenkopje zijn steevast links.
    Hitler was idd een linkse rat, want hij deed wat iedere linkerd wil doen: de wereld veranderen zonder evenwel op de gevolgen te letten.

  2. Hitler werd vervangen door het Europees parlement waar verschillende Hitlers ons vertellen…. wie wij graag moeten zien en wie niet ” de rechtsen bv” .Hoe wij moeten leven , wie wij moeten geloven en wie niet . Gelukkig zijn er (nog) geen concentratiekampen waar mensen vermoord worden voor hun ras of overtuiging . Maar de pensioenredders en verrijkers die ze momenteel met grote hoeveelheden binnenhalen hebben wel die natte droom …… IS , bv ligt op de loer en hun streven en activiteiten mag rekenen op de sympathie van velen ,die zelfs mee gaan vechten .Voorlopig nog maar hier en daar een aanslagje , gelukkig het werk van enkele verwarde geesten of “jongens” die hulpbehoevend zijn en zoveel mogelijk beschermd worden door de rode brigade

Reacties zijn gesloten.