7 gedachten over “Zoek de overeenstemmende godsdienst

 1. Ik denk dat de extreem jihadstrijders uit een 50 tal groepen bestaat; die allemaal ontstaan zijn uit de zeven afdelingen van Al-Qaeda. Ook bij die groeperingen komt men inwoners uit West Europa en Noord Amerika tegen, al dan niet met meerdere nationaliteiten, die meestal snel geïntegreerd zijn in hun groep om misdaden te plegen waar dieren beschaamd voor zouden zijn. Maar desondanks gepamperd door onze politici en doodgezwegen door hun gemanipuleerde media.

 2. Wie van de 6 gaat het eerst in Europa een filiaal openen? Of krijgen we hier wéér een nieuwe groep?
  BOKO HARAM wordt EURO HARAM?
  HEZBOLLAH wordt HEZBRULLAH?
  TALIBAN wordt TALIBANTWERP?
  AL QAIDA wordt AL QUICKIE?

 3. Toch bestaat er veel sympathie en begrip voor deze relatief kleine groep missionarisen van de ” nieuwe” vrede . Heel de moderne beschaving met zijn enorm wapenarsenaal , zijn technologie , ruimtevaartprogamma enz ,willen of zijn blijkbaar niet in staat om heel die troep stenentijdperkers uit de weg te ruimen. Zelfs Obama , de meest machtige en geliefde president , enkel bewonderd door zijn rechtstreekse familie , heeft geen strategie tegen I.S . Hij moet ook de duimen leggen voor ons BOKE met HAM , die wilde zwarte , tam tam klopper uit de brousse in Nigeria , want Obama slaagt er niet in om een paar honderd ontvoerde schoolmeisje terug te vinden ! Beschaving is blijkbaar enorm tolerant !

 4. Blijkbaar kunnen bepaalde regimes moslims wel in toom houden. Saddam kon het voor Amerika zich begon te moeien. Iran kan het ondanks het feit dat daar naast die grote sjiieten gemeenschap toch bijna 8 miljoen soennieten wonen. China met zijn meer dan 39 miljoen moslims, waarvan meer dan 2 miljoen soennieten, slaagt daar eveneens in. Het is dus duidelijk niet uit de lucht gegrepen dat uitgerekend in de landen waar Saoedi Arabië belangen heeft/ziet het vuur aan de lont wordt gestoken.

Reacties zijn gesloten.