Zoals gebruikelijk, krijgt het bezette land de schuld

Afbeeldingsresultaat voor brand van romeZe komen onuitgenodigd.  En zoals gebruikelijk krijgt het gastland de schuld als ze de wet overtreden, huizen bezetten, straten versperren, inbreken, stelen, in parken kamperen, als een vernietigende sprinkhanenplaag door steden zwermen.  Ditmaal in Rome.  De poco stem op de achtergrond heeft het over de geviseerde slachtoffers: “vrouwen, kinderen, gehandicapten”.  En Rome krijgt de schuld aan de ‘escalatie’ omdat ze de bezetters uit een huis verwijderd heeft.  De VN, Unicef en de verzamelde NGO-meute heeft tegen de  illegale bezetting legale uitdrijving geprotesteerd.

Dank aan de tomeloze inzet van de EU en Merkel:

1 gedachte op “Zoals gebruikelijk, krijgt het bezette land de schuld

  1. En wie heeft al dat mooi dan wel niet binnengelaten pamperbende van de sp.a en aanverwanten???De ocmw”s moeten gespekt worden en daarom moet de gewone Vlaming maar opgejaagd worden!!30 jaar niet willen luisteren en maar blijven pamperen en nu zien we het resultaat!!!Militairen moeten de straten bewaken tegen MOSLIMgeweld en dat kost ook handenvol geld,bedankt dus nogmaals MOSLIMS en ISLAM!!
    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3243421/2017/08/28/40-gevaarlijke-geradicaliseerden-Werkzoekende-wordt-beter-opgevolgd-dan-Syrieganger.dhtml

Reacties zijn gesloten.