Zo was kerstmis in…

Turkije:

Turk Tard Santa 600

Vert. Neen tegen nieuwjaars- en kerstvieringen

Vert. “Ik ben de levende bom in u. Kerstman.

De Verenigde Staten:

Het Amerikaanse leger weigert kerstkaarten aan veteranen met de tekst “Zalig Kerstmis” .  Religieuze teksten zijn verboden. Ook op kerstwensen gemaakt door kinderen.

Dallas News | myFOXdfw.com

Irak:

Bomaanslagen in Bagdad op christelijke kerken

FT

 

4 gedachten over “Zo was kerstmis in…

 1. Zo was kerstmis in Turkije , een achterlijke Turk die een vuistslag geeft aan het kerstmanneke , symbool van onze kerstfeestdag een kaakslag voor het westen .Nu de volgende tekening die zou moeten verschijnen De kerstman die uit volle kracht met zijn laars in de kl….. stampt van die achterlijke Turk met als tittel . Een zalig en neuk-loos kerstmis met de groeten aan Erdolan !

  • Wablief? Is het kerstmannetje het symbool van onze kerstfeestdag?!
   Beste Rene, ik kan u verzekeren dat, toen ik kind was, er ook reeds lang ‘n kerstfeestdag was maar van ‘n kerstman was er toen (nog) geen sprake. Jammer maar voor mij is die dikbuikige coca cola-figuur helemaal niet HET symbool van het kerstfeest, hoor!

   • Dat is juist Ropie maar de wereld staat niet stil , hij is het intussen geworden. Hij kan moeilijk een vuistslag geven aan het kindje Jezus (alhoewel) Het is duidelijk dat die afgebeelde onozele turk een vuistslag geeft aan onze kerstviering

 2. En wij laten hier die beesten toe, wanneer gaan onze lei(ij)ders eens krachtdadig ingrijpen?

Reacties zijn gesloten.