2 gedachten over “Het vermanend vingertje des geloofs

 1. Onze kardinaal is nog de enige die durft te reageren tegen het uitmoorden van de Christenen door de volgelingen van de godsdienst van de vrede en van de liefde nl de Islam. De meesten doen alsof hun neus bloedt.

 2. Sinds vele jaren breng ik een late vakantie door te Egypte.
  Zo ook dit jaar, ondanks de terugval toerisme.
  Anders en voor de eerste keer moest ik door omstandigheden een latere vlucht nemen , man en vrienden waren een tweetal dagen reeds ter plaatsen, ikzelf kon later mee met een andere touroperator .
  Mijn vlucht verliep vlot , tot in de vluchthaven Marsa Alam, … daar werd me vertelt dat er een ‘probleem was’ en wanneer alle toeristen bediend waren zou men mij het probleem uitleggen;
  Het probleem ging in kwestie over de visum,( die reeds en volgens de nodige papieren tweemaal betaald was touroperators jetair -thomas cook.)
  Het individu maande me aan 20 euro te betalen ‘outside’ ,corruptie alom.
  Buiten stonden twee personeelsleden me op te wachten voor de 20 euro.
  Met enorm veel flair heb ik de 20 euro gegeven, …doch werd ik opgewacht door mijn man en personeel van het Hotel (waar we eveneens al jaren verblijven) .Verbazing alom, tumult alom , en veel ‘sorry’s van het corrupte duo … misverstanden.
  De afgedwongen 20 euro heb ik niet meer willen aannemen , en de nodige misverstanden waren eveneens geen excuus corruptie en uitbuiten op een vrouwelijk individu, kan tellen.
  De twee zijn stantepee ontslagen,, .met veel kletsen.
  Aangekomen in het hotel, weer heel veel ‘soory’s’ , de manager had een tafel geserveerd , ‘for diner’ met ons allen .s’avonds tijdens het diner,,vertelde de manager ons dat er de dag erna een congres was met tal van touroperators met de minister van toerisme ; want het toerisme is dermate schrijnend,, door de Morsipest,
  Mijn verder verblijf was heel luxueus, een beetje te,

  De religieuze vingertjes van de geestelijke , waar de moraal ver zoek is.

Reacties zijn gesloten.