Zijn wij intolerant ?

 

Als we wachten tot die volwassen zijn is het te laat.

Als we wachten tot die volwassen zijn is het te laat.

Nee, we zijn het beu, we hebben er genoeg van. Moorden, verkrachtingen, diefstallen en altijd gerelateerd aan de godsdienst van de vrede, van de tolerantie.

Eén dag zonder de namen mohamed, achmed en islam op het nieuws en al de daaraan  gekoppelde malvesaties zou al een verademing zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=urs4DeyannU&list=TLwTQfsIhi-hc

Of moeten we wachten tot heel Europa zal worden zoals alah het bedoelt heeft, het toppunt van een harmonieuze samenleving, zoals deze.
http://www.youtube.com/watch?v=gI3o1HGaE6Q&feature=em-subs_digest
Er is nog veel werk aan de winkel om overal de wereldvrede te introduceren;
http://www.youtube.com/watch?v=nl6g6h2pJf0

 

 

1 gedachte op “Zijn wij intolerant ?

  1. Ik ben niet tolerant ! Wij zijn niet tolerant behalve dan de linkse dromers , de regering en het Europees hof . Wij zijn het slachtoffer geworden van onze beschaving en onze godsdienst . Het kalf is alang verzopen . Iedere dag elke minuut komen er moslimmertjes bij , het zij door geboorte of als asielzoeker. die hun prachtlanden ontvluchten wegens te plezante toestanden , of gewoon omdat hier iets te rapen valt . De kerken lopen , leeg enkel de Paus krijgt nog wat belangstelling en die durft geen kritiek leveren op zijn geweldadige concurent . Toch zie ik een lichtpuntje ! Als het momenteel ondenkbare , er ooit zou komen en onze bruingetinte NieVanHiere tolerant worden tegenover het westen . Dankbaarheid en respect tonen voor hun gastheer zal dat zeker niet de verdiensten zijn van onze talrijke nieuwe belgen maar van de broeders en zusters in hun thuislanden. Niet iedereen is beroepsprofiteur , parasiet of geldgraaier er zijn er nog die hun levensvoorwaarden willen verbeteren in Eigen Land en liefst zonder de bemoeizucht van Allah zoals in Turkije en Egypte

Reacties zijn gesloten.