Ziek

Afbeeldingsresultaat voor barbarenWij importeren de barbaren.

Vakkracht verliest wegens geweld het hoederecht over zijn kind, moet alimentatie betalen en mag zijn zoon slechts nog alle twee weekeinden zien. Als hij het kind dit weekeinde terugbrengt  steekt hij zijn (ex) vrouw met een mes in de buik en hartomgeving, bindt een touw rond haar nek en sleurt haar, vastgemaakt aan de trekhaak van zijn wagen door de straten van Hameln. Zoontje van 2 zit in de wagen en hoort de kreten van zijn mama.

De man is niet aan zijn proefstuk.  Zo heeft hij een jaar geleden al zijn schoonmoeder aangevallen en haar neus gebroken.  Zowel de man als zijn inmiddels vierde (ex) echtgenote stammen uit Koerdische clans, bekend bij de politie als de M-Kurden.

Ach ja, dit nog: de poco media hadden het eerst over een ‘daad in de relationele sfeer.’

 

 

 

 

13 gedachten over “Ziek

 1. Das Puur Cultuur…Wilkommen fluchtelingen , ze zijn niet gevaarlijk !!
  Ze zijn in gevaar !! getr . De Gutmenschen

  • Vermoedelijk betrof het een verwarde man die dringend hulp nodig heeft en vermoedelijk ook krijgt… en de redactie durft te schrijven
   “Barbaren” foei redactie , straks krijg je nog de stempel van racist !

 2. Hier wordt meer dan duidelijk dat de invoer van kamelen een prioriteit is, om aan de tradities van de nieuwe volksgenoten tegemoet te kunnen komen.
  Het is gebruikelijk in islam landen dat schadelijke personen (misschien wel criminelen of kijvende vrouwen) aan een kameel worden gebonden. Dan wordt er op zijn gat geklopt en de kameel start zijn sprint..
  Bij gebrek aan een dergelijke mogelijkheid was de man wel gedwongen om de auto in te schakelen en te laten starten.
  Wat begrip is hier op zijn plaats.

 3. Vergat nog te melden dat de inwoners van Hameln best een toontje lager zouden zingen. GAIA heeft er zich als zorgen overgemaakt en ik benadruk het nog even: daar liep een zeer wrede man rond, lokte de ratten met zijn fluit en liet deze zeer sociale dieren, zonder enige vorm van medeleven, verdrinken.

 4. Wat die schoonmoeder betreft: zijn wij niet het land van de Korte Metten? Wordt de noodzaak hiervan niet ingezien?
  Herinneren jullie de man die zijn wagen had volgeladen met oude wijven? Wat een miserie hij met die wijven heeft gehad?
  Had hij ingegrepen, met een mes of zijn vuist, dan was dat daar op de markt niet tot een opstootje gekomen. Hadden andere klanten hun boodschappen kunnen doen in peis en vree. Daar zijn we het toch met z’n allen over eens???

 5. Heel deze zaak dient tot het bot te worden uitgespit.
  Nu blijkt dat een dubieuze persoon – vermoedelijk een sympathisant van AfD, volgens de onderzoeksrechter – hem een touw van mindere kwaliteit heeft verkocht. Alle middelen zijn goed voor extreemrechts. Het gevolg is desastreus voor de man – die over een jaar terug in de maatschappij zal worden opgenomen en als beminnelijk zal worden omschreven – het touw liet los, de vrouw ontliep haar verdiende straf en de man zal gedwongen worden de alimentatie verder te betalen.

 6. Wij importeren barbaren.
  Wij importeren verkrachters.
  Wij importeren geweldplegers.
  Wij importeren parasieten.
  Wij importeren klaplopers.
  Wij exporteren onze kinderen en kleinkinderen want wij willen niet dat onze kinderen en kleinkinderen in een smeltkroes van verderf moeten leven ‘zonder toekomstperspectief’.
  Dank u huichelaars en lafaards van dat EU gedrocht.
  Hopelijk volgt hier snel “hetzelfde” als in de USA en mogen mürkel, jüncker, verrotstad, deklucht & co snel …

  • Niet zo negatief opstellen beste Jean . Wij importeren ook
   VERRIJKING…….(grapje)

 7. Dan doe je al aan journalistiek in wat ze een kwaliteitskrant noemen. En dan vragen ze aan jou en mij ‘WAAROM LIEP DIE MAN VRIJ LOS?’. De man is een illegaal zonder papieren en recedivist. Hij had ter afwisseling een meisje verkracht, werd tot drie jaar veroordeeld, na een jaar terug vrijgelaten om zijn hobby terug aan te vatten met een meisje in Sint Niklaas.

  Jij en ik weten waarom die man vrij rondliep. In De Standaard vragen ze het zich af.

Reacties zijn gesloten.