“Zelfhaat is een groter gevaar dan de islamisering”

“Ik ben jaloers op álle volkeren die trots hun identiteit uitdragen. De Vlaming doet dat veel te weinig. Onze politieke elite verfoeit élk Vlaams gebruik.”

Tom Van Grieken, Vlaams Belang voorzitter aan het woord in het “bakkerskrantje” De Zondag. Lees hier de volledige ontbijtbabbel.

Eén vraaggesprek maakt de lente niet. Ook op VTM mocht Tom gisteren aantreden bij de nieuwsredactie, waar de vragen beleefd en de antwoorden uitgebreid mochten zijn. Zo moet een politiek vraaggesprek gevoerd worden: beschaafd, scherp op de snee zonder een verkettering. Wat een verademing met de gebruikelijke verslaggeving van de nullenzender (zie onderaan) Ook het thema zgn. “vechtfilmpjes” kwam aan bod. Tom stelde duidelijk dat deze hen toegestuurd worden door bezorgde burgers. Niet lang na het plaatsen van de “kopboksers”filmpje had het VB de daders al geïdentificeerd en onmiddellijk deze gegevens aan de politie bezorgd…. met als reactie van de politie dat het VB het filmpje van de sociale media moest verwijderen omdat “de privacy geschonden werd” van het tuig dat er genoegen aan beleeft onschuldige mensen als een roedel hyena’s te belagen en aan te vallen.

Kijk zelf even mee: klik hier. Een aanrader!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst