Zeg nu nog dat de belgische justitie niet werkt

Na de spijtbetuiging van het belgische opperhoofd van de Coburgerclan, de inhuldiging van een “square”, heeft de onderzoeksrechter na lang beraad beslist om in te gaan op de vraag voor Wiedergutmachung. Af te halen bij de griffie. De Congolezen moeten geen bananendozen meebrengen.

Na smeekbede geeft België tand van Lumumba dan toch terug: “Was veroordeeld ronddolende ziel te blijven”

Nederlandstalig fragment Gerard Soete op “Histories” bij Canvas: klik hier. :“Het is geen normale moord, he!”

4 gedachten over “Zeg nu nog dat de belgische justitie niet werkt

 1. Beveel u aan op mijn FB, speciaal de zaak Chovanec-Gate. Doch als men niet kan reageren en telkens geweigerde wordt heeft het niet veel zin u aan te bevelen.,
  mag me al; gelukkig prijzen dat dit u bereikt.

  • We hebben daar geen verklaring voor. Anderen bereiken ons wel. Men kan wel degelijk reageren mits invulling van een rekenopgave. Moet ergens bij uw veiligheidsinstellingen zitten. Trouwens, er komt nog een vervolg op de reeks.

 2. Het is raar , de ene keer wel de andere keer niet ” onbeveiligde” website rood scherm maar het is niet enkel bij mij alleen, we blijven Golfbrekers volgen met of zonder reactie. Dikke duim (gokken dat het aankomt , 3+15 =18)

  • Aangekomen. Dank, Gina. Dat rekensommetje zien wij aan deze kant niet. Een andere verklaring zou kunnen zijn dat wij net een artikel aan het schrijven zijn. Of dat we vergeten uit te loggen. M.a.w. dat het systeem geen andere input toelaat op dat moment. Tip: we schrijven meestal in de voormiddag tot middag. Probeer eens later. Laat het ons weten of dat eventueel dan wel lukt zonder problemen.
   En ja, de reeks rond Chovanec zou inderdaad moeten verspreid worden. We hebben zelf geen facebook-acccount. Juist omdat we niet willen in het oog lopen van… en gecensureerd worden. Wat schering en inslag is. We merken het dagelijks. Dus, als je de balk bovenaan selecteert, copieert en ergens plakt, dan verschijnt heel het artikel. Als… je moet dan ook nog de woordkeuze politiek correct laten verschijnen, zo niet…

Reacties zijn gesloten.