Ze zijn wel consequent.

dhimmie soepjurkEerst moorden ze, dan verbergen ze de moordenaars, en als dan het land opgeschrikt wordt door een algemene verontwaardiging, gevolgd door een ongemakkelijk wakker-worden, dan komt de nationale rouw.  Echter niet bij iedereen.  Wij hebben vijf dagen geleden erover bericht: bidden voor ongelovigen heeft Mohammed niet opgenomen in de koran.  Bijgevolg: haram.  Je moet het toegeven en bewonderen: ze zijn wel consequent.

Het haalde de islamitische pers.  Suggesties van imams, verbonden aan de Grote Moskee van Brussel, kenbaar gemaakt in Mo’s wereldtaal: we noemen het geen ‘gebed’, maar ‘solidariteit‘ en wensen voor ‘vrede, mededogen en een goede gezondheid’

Horen wij iemand protesteren?  Iemand… niemand…

Cordon bij het vrijdaggebed

1 gedachte op “Ze zijn wel consequent.

  1. Die Imans zijn geen draaideuren, die veranderen, het zijn geen politiekers. Zij blijven trouw aan de beginselen van de versie van mo zijn “mijn kamp” en gaan daar geen coma aan veranderen. Mo zijn veroverings-ideologie is gebaseerd op haat tegen het christendom en de totaaloverheersing van de moslim was zijn opdracht. Daarom moet deze belevenis hier in het westen verboden worden omdat ze nog steeds niet gematigd en aangepast is.

Reacties zijn gesloten.