9 gedachten over “Zal Europa nog Europa kunnen blijven?

 1. JA maar dan moet eerst die EU misdaadorganisatie totaal uitgeschakeld moeten worden en de grenzen gesloten worden en dan alles wat hier niet thuishoort zoals illegalen, criminelen en parasieten eruit gezet moeten worden dan pas is er terug mogelijkheid Europa te redden.
  Waar wachten we op?
  Dus: eerst die EU bende en de moslims/islamieten eruit dan volgt de rest vanzelf vrij snel, dan wordt ons Europa terug veilig en leefbaar en besparen we miljarden die dan weer ten goede komen aan onze economie en welvaart.
  Europa haat dictators.

 2. Ik kan het allemaal nog amper geloven wat er gebeurt: 4 Slavische landen: Polen, Hongarije(?), Tsjechië en Slovakije zijn de enige die nog weerstand bieden aan de verplichte verdeelsleutel van illegale immigranten, gisteren 40.000, vandaag 160.000, morgen 16.000.000?
  Ook in het vroegere oostduitsland moet een Slavische invloed bestaan, gezien de weerstand aldaar.

  • Ook in Griekenland. Je moet daar met de plaatselijke bevolking eens praten.

  • Het zal de Hongaren verheugen om te vernemen dat hun land een Slavisch land is… 🙂

   • Inderdaad.
    Ik herinner mij als kind nog het jaar 1956. Herinner mij nog hoe vanuit de ether van radio Boedapest aan het Westen om hulp werd gevraagd, herinner mij nog de laatste minuten van die radio zender toen de sovjets Hongarije binnen waren gevallen. Herinner mij de roep om hulp, hulp ze staan op 500 meter klonk het, hulp ze staan op 300 meter, hulp ze staan voor de deur. En toen werd het stil.
    De legertenten werden opgetrokken in Antwerpen op de gronden van de Wezenberg. Daarin de Hongaarse vluchtelingen. Niemand had last van hen, ze ondergingen hun lot. Na enkele weken waren de tenten en de vluchtelingen weg en zijn ze die mensen vermoedelijk opgegaan in onze gemeenschap, zonder enige eisen, zonder enige hinder.

 3. Natuurlijk dat Europa moet verdwijnen.. dit is gepland volgens het Coudenhove Kalergi plan dat in volle uitvoering is.
  Orban van Hongarije waarschuwt, maar predikt in de woestijn, zoals alle profeten :
  https://euobserver.com/justice/128941
  “Orban says migrants will change European civilisation”
  http://www.wsj.com/articles/europes-existence-threatened-by-influx-of-migrants-says-hungarys-orban-1437827281
  “Europe’s Existence Threatened by Influx of Migrants, Says Hungary’s Orban”
  http://www.theguardian.com/world/2015/sep/03/migration-crisis-hungary-pm-victor-orban-europe-response-madness
  “Viktor Orbán attacks EU policy, saying the influx of Muslim refugees poses a threat to Europe’s Christian identity”
  Zelfs Putin waarschuwt en durft het aan één der oorzaken aan te duiden :
  http://www.europeanguardian.com/78-uncategorised/europe/543-putin-hints-that-the-usa-is-behind-mass-immigration-to-europe
  “According to the Russian President Vladimir Putin, the decision that led to the European immigration problem came from outside Europe. In an interview with Swiss RTS Putin said quite cryptically that:”
  Over de andere oorzaak in Tel Aviv zwijgt hij wel!!
  Over de verborgen agenda achter deze invasie : lees de commentaren van Peter Sutherland :
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1567/un-eu-must-destroy-homogeneity-of-member-states-through-immigration.html
  Over de genocide tegen de blanken :
  https://www.youtube.com/watch?v=wos4XfiQw78(=video!!!)
  Als het nu nog niet duidelijk is, dan weet ik het ook niet meer!!!

 4. Beste Lovenaar
  “”””Natuurlijk dat Europa moet verdwijnen.. dit is gepland volgens het Coudenhove Kalergi plan dat in volle uitvoering is”””” Wat ik me afvraag , wie heeft er baat bij dat wij zouden verdwijnen ,want dan verdwijnt de hele beschaving . Het zijn en waren toch “de blanken” , die samen met de lievelingen van Frans of joden , de wereld iets gegeven hebben op alle gebied door oa een nooit geziene technologische vooruitgang waar iedereen van kan profiteren . Ge zou het kunnen vergelijken met het vermoorden van de cafebaas , feestvieren en zuipen tot alles op is ……en dan ?

Reacties zijn gesloten.