Woorden en daden

Woorden:

Schepen Duchateau (N-VA): “Een ‘nee’ voor vluchtelingen is enige juiste keuze”
Fons Duchateau, de Antwerpse schepen van Sociale Zaken en OCMW-voorzitter, heeft een opmerkelijk bericht op zijn Facebookpagina geplaatst. Duchateau zegt er dat de stad Antwerpen niet happig is om noodopvang te bieden voor vluchtelingen en spreekt zelfs van “een manifeste blunder”, mocht dat wel gebeuren.  Lees verder…

Daden:

Antwerpen vangt alsmaar meer vluchtelingen op ondanks stoere taal! +60% steun en +300% huurwaarborg…

3 gedachten over “Woorden en daden

  1. Geachte redactie,
    Tweede poging, bij reactie plaatsen daarstraks kreeg ik plots “bandbreedte overschreden”. De toon van het artikel staat mij niet aan ” heeft nu ook Duchateau een streng standpunt ingenomen inzake de vluchtelingen crisis”. Duchateau heeft volgens mij ook last van electorale koorts. Bij N-VA hebben meerdere verkozenen daar reeds last van. Bij N-VA hebben ze ene Theo Francken die nog volop vluchtelingen binnen pakt. Ze hebben daar ook ene Geert Burger en ene madam Homans die nog volop nieuwe moskeeën subsidiëren. Het is net als bij Bart De Wever, luister naar mijn woorden kijk niet naar mijn daden. Het is natuurlijk positief het vluchtelingen probleem aan te kaarten, en in de kijker te zetten. Maar dan moet je wel degelijk met een oplossing komen. Het is een typische N-VA strategie. Met stoere taal uit de hoek komen, maar er naar handelen is dan weer een ander paar mouwen. Straffe electorale koorts uitspraken, zou de kiezer dat nu nog niet door hebben?

    • We werden inderdaad heel de dag geplaagd door een tekort aan bandbreedte op de server. Onze verontschuldigingen, ook al kunnen we er niets aan doen.

      • Verontschuldigen is echt niet nodig hoor, ik durf wel eens te denken dat er “duistere” machten mee gemoeid zijn 😉

Reacties zijn gesloten.