Is dit dan de beloofde integratie?

Moslims bedreigen bars in KopenhagenEigenaren van cafés in Kopenhagen willen politiebescherming tegen moslims die een sharia-zone willen. Georganiseerde groepen moslim-jongeren bedreigen de eigenaars en vernielen hun cafés omdat ze tegen alcoholgebruik en gokken zijn.

Heidi Dyrnesli vam Café Heimdal in migrantenwijk Nørrebro: ‘onlangs kwamen ze binnen en schreeuwden dat de gasten weg moesten gaan, dat dit hun plek is en dat in Nørrebro de sharia heerst, dus dat mensen geen alcohol mogen drinken’.

Birgitte Fischer, eigenaar van Mucki Bar zegt dat bendes stenen en vuurpijlen door de ramen gooien en haar dan vervolgens een beschermgeld vroegen van 1000 euro.  M.a.w. maffiapraktijken die bij een moslim overheersing toegepast worden om van ongelovigen djizya te eisen.
Toen minister van integratie Inger Støjberg onlangs de wijk bezocht werd ze voor fascist en nazi uitgescholden.  Toen Støjberg hierop protesteerde en meende dat ze alle kansen kregen en er beter zouden aan doen naar school te gaan en een job te zoeken, kreeg ze te horen dat ze aan ‘goedkope, populistische politiek’ deed.

Bron: New York Post.  Noteer dat de krant de moslims ‘locals‘ noemt.  Zo ver is het intussen gekomen: zij zijn de autochtonen, wij de vreemdelingen.

10News.dk

Ter illustratie van de toestand, beelden uit 2014: een betoging door sympathisanten van Hizb ut-Tahrir die op straat kwamen om  de sharia te eisen.  De vlag van het Kalifaat, van I.S., wordt zonder schroom mee gedragen.  Toen deze lieverdjes een samenkomst planden in Limburg, kon Filip Dewinter deze doen annuleren.  De Staatsveiligheid kende hen niet…


 

2 gedachten over “Is dit dan de beloofde integratie?

  1. Het idee om de scharia in te voeren lijkt mij prima , maar dan enkel en alleen voor moslims . Binnen de kortste keren loopt de helft van die baardapen rond zonder handen . Het stenigen van vrouwen die slachtoffer waren van een verkrachting vormen een nieuw hoogtepunt in den top tien van de Deense volkksfeesten .

  2. ……Maar ……Ooit zij een verlichte politieker …….Wij hebben die menschen nodig….Wilkommen fluchtelingen fur die knelpuntberoefen , wij hebben nood aan getalenteerde strontscheppers

Reacties zijn gesloten.