2 gedachten over “Winnen of verliezen maakt niet uit:

 1. Was te verwachten. Een Marokkaan blijft altijd een Marokkaan=Hadden we ook maar Vlamingen die altijd Vlaming blijven. We worden in het nationaal voetbal onder de knoet gehouden door de franstalige maffia met medewerking van de trainer. Vlamingen worden uit het elftal gehouden, Vlamingen zijn minder waard, Vlamingen laten alles gebeuren, Vlamingen durven zich niet verweren, Vlamingen zijn lamme goedzakken en dat hebben ze zelf gezocht. Voetbal is de onsportiefste sport met de onsportiefste supporters. vedetten worden door de voetbalverslaggevers bewierookt en deze zogenaamde experten zijn er alleen op uit om in de rij te lopen. Neutraliteit en realiteit zijn ijdele woorden. Er worden meer woorden verspild aan gekwetste en gebuisde vedetten dan aan het spelletje zelf. We weten dat het Romeinse Rijk ten onder is gegaan aan Brood en Spelen. Dit zal op lange termijn ook het lot zijn van het spelletje voetbal. Men kan de waarheid niet blijven verdoezelen.

 2. De rellen (sic) waren dus verwacht, voor zover ze al niet gepland waren met medewerking van Vivaldi.
  https://www.hln.be/brussel/politie-en-handelaars-zetten-zich-schrap-voor-belgie-marokko-we-hopen-dat-de-sfeer-gemoedelijk-blijft-maar-houden-ons-hart-vast~a1e1991d/
  Het gaat hier immers om de klassieke straatterreur door de linkse en allochtone stemmenreservoirs van de roden en de logemaffia’s. Wat ook te verwachten was, was de laksheid waarmee deze straatterreur werd aangepakt door de politie. De commentaren van de politiekers hierover zoals van Verlinden en Close, getuigen dan eens te meer van een tergende valsheid. Als ze bovendien zichzelf beginnen te bewieroken is er str.. aan de knikker, en was het daar in feite één grote warboel, zoals gewoonlijk. De politie was dus helemaal niet voorbereid, in tegenstelling tot de machtsontplooiing tegen de vreedzame betogers tegen de communistische Covid 19(84) terreur.

  De vakbond VSOA stak er ten andere op een cynische manier de draak mee. Zie twitter bericht in de brug.
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/11/27/onrust-brussel-na-wk-wedstrijd/
  met titel :
  “Politievakbond VSOA na geweld in Brussel: “Gaat van kwaad naar erger, politiek draagt hierin een grote verantwoordelijkheid” (=einde titel)

  Deze laksheid staat in schril contrast met de politionele brutaliteiten waar mee de betogers tegen de communistische Covd 19(84) terreur werden aangepakt, en nadien ook nog werden vervolgd en veroordeeld door het gerecht.
  Of de politie als politiek wapen !!
  https://www.golfbrekers.be/de-politie-een-politiek-wapen/

  Het gisteren opgepakte schuim van de straat moet zich daarentegen geen zorgen maken. Als er al vervolgingen komen, staat een vrijspraak reeds bij voorbaat vast.
  Ondertussen is de operatie schadebeperking in volle gang via de media. Op alle mogelijke manieren worden er heroïsche inspanningen geleverd om de “Islam Olifant in de kamer” niet te moeten benoemen. Het gaat zelfs verder : het schuim van de straat wordt op gelijke voet geplaatst met de vreedzame betogers tegen de communistische Covid 19(84) terreur die uit elkaar werden geklopt door een politie, die zich gedroeg als een horde wilden, gesteund door Vivaldi de communistische en logemaffia bende :
  https://www.hln.be/binnenland/na-de-winst-de-rellen-hoe-kan-dat-het-zijn-dezelfde-gasten-die-altijd-rellen-of-het-nu-op-coronabetoging-is-of-tijdens-ontmoeting-met-influencer-aan-de-beurs~a1b27505/

  Het verschil in het optreden met de terreur tegen de politieke vijanden van het regime, en de laksheid tegen het schuim van de straat, is dan ook “godgeklaagd”. (vrij naar de Jempi VR).
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20221127_95353629
  met titel : “Tiental arrestaties in Brussel na België-Marokko: “Dit zijn geen echte supporters, maar krapuul dat dingen kapot wil maken”
  En met citaat :
  “Volgens socioloog Ruud Wouters (Universiteit Antwerpen) zijn de relschoppers niet representatief voor de Marokkaanse gemeenschap in Brussel en Antwerpen. “Ze hebben het sportieve misbruikt”, zegt hij. “Wat was de boodschap van die mensen? Die lijkt er niet te zijn. De Marokkaanse gemeenschap die wél supporterde voor hun ploeg en daarna gewoon feestvierde zal hier mee verveeld zitten.” (=einde citaat).

  Een ganse uitleg om niet te moeten zeggen wat het werkelijk was : Het ging hier gewoon om het gedrag van de overwinnaar in het bezette gebied, waarvoor de rode loper wordt uitgerold door de 2 Olifanten in de kamer, ter uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.
  En de pseudo deskundigen kloppen nu overuren om het voormelde schuim van de straat uit de wind te zetten. In de verschillende bruggen zijn er nog voorbeelden, maar wat kan men verwachten van een media, die de Sovjet Agitprop danig overklast.
  De verantwoordelijkheid voor de straatterreur, ligt dan ook volledig bij Vivaldi, de voormelde maffia bende. Laksheid, lafheid, kruiperigheid en uiteindelijk hoogverraad zijn de kenmerken van deze Vivaldi sabotage.

  De vakbond VSOA Politie, doet hier weliswaar een voorzichtige poging om iets duidelijk te maken maar uiteindelijk is het veel te plat, maar beter dat dan niets.
  Het voormelde geeft al een beeld van wat er ons te wachten staat, als het uur van de waarheid zal aangebroken zijn, en de maskers zullen vallen van al de “geïntegreerde” (sic), die zondag thuis zijn gebleven en zwijgen, maar wachten om ook in gang te schieten. De straatterreur bewijst ook dat we niet moeten tellen op de gepolitiseerde politie. Het is nu afwachten op D – Day !!!

Reacties zijn gesloten.