Wij hebben onze eigen ‘Wir-schaffen-das-Mutti’

Afbeeldingsresultaat voor refugees for dummiesMeyrem Almaci (Groen): “Wij kunnen de vluchtelingeninstroom wel aan!”

“Dit is niet de gevreesde Apocalyps: wij kunnen dit wél aan!” De boodschap van Meyrem Almaci is niet mis te verstaan. In het vluchtelingendebat vaart zij met haar partij Groen tegen de stroom in.  Lees verder…

4 gedachten over “Wij hebben onze eigen ‘Wir-schaffen-das-Mutti’

  1. Madam Almaci wil dat N-VA kleur bekent. Als je al zo lang in de politiek “zit” en je weet nog niet welke kant N-VA uitgaat, wat “zit” dat mens daar dan te doen??? Groen doet “positief” aan oppositie volgens Almaci en “de mensen zien dat”. Om eerlijk te zijn, ik zie enkel maar steun voor nog meer gelukzoekers.Voor de rest van het interview, ik had niet anders verwacht.

  2. Die Turkse doos heeft hier niets te vertellen, dat ze maar gaat lullen in Turkije, zij blij en wij zeer blij want al hetgeen uit die Turkse bek komt interesseert ons geen reet.
    Grenzen dicht en al wat hier niet thuishoort, zoals die Turkse doos, hupsakee ermee.

  3. Dat uit de kluiten gewassen Turks vrouwmens had gisteren op ‘de afspraak'(staatszender) aanwezig moeten zijn zodat zij kleur kon bekennen ivb de entourage dictator Erdogan!
    En als het groen wicht het ‘klimaat’ zo lief heeft zou ze de kostprijs moeten berekenen van hoe vervuilend het aangespoeld spul is+haar landgenoten(B.+Turks) die het ‘sorteren’nog steeds niet onder de (knie) hebben.

Reacties zijn gesloten.