10 gedachten over “Wij duimen voor de AfD

 1. Uiteraard, ook ik duim voor AfD. Merkel heeft al aangekondigd zeker niet met AfD in zee te gaan, wat je al een zekere vorm van vervalsing van de verkiezingen kan noemen. Volgens Patrick Van Gompel is het zeker dat Merkel de verkiezingen gaat winnen, “alleen is het nog afwachten met hoeveel % van de stemmen”. Dat speelt toch allemaal geen rol meer Patrick als “mevrouw op voorhand al een partij uitsluit om mee te regeren. En desgevallend zullen er wel “onregelmatigheden” plaatsvinden zeker. Remember Oostenrijk.

 2. Het is onbegrijpelijk dat de Duitsers stemmen voor Merkel. Dat kan ik niet anders omschrijven dan zelfhaat. De catastrofe heeft een vervolg….

 3. Er zijn altijd van die kleine bijkomstigheden die onze nieuwsankers je vergeten te vertellen. De verkiezingen in Duitsland waren in hun totaliteit nog helemaal niet volledig. ‘t Komt gewoon omdat Niedersachsen pas op 15 oktober naar de stembus gaat. O ja, en AfD mocht daar ook haar lijst indienen.

 4. De AFD heeft het inderdaad gehaald met ongeveer 13 ´% van de stemmen. Ondanks alle tegenwerking treed zij inde regering met meer dan negentig zetels, een nachtmerrie voor het politieke Duitsland want nog nooit gebeurd sinds de tweede wereldoorlog. Het chagrijn bij de onderscheiden panel gesprekken droop zo van de gezichten van al de ander partijen.
  Het verdoemen naar de nazi’s en de fascisten was schering en inslag waar bij de vrouwelijke vertegenwoordigers van de linkse partijen SPD, Groenen en de Linken zich gedroegen als echte feeksen met een door woede vertrokken gezicht.
  Wat moet de AFD zich nu goed voelen want men kan het niet loochenen meer dan ooit word er over hun partij gesproken.
  Dit moet ook wel een opsteker zijn voor het Vlaams Belang als de Duitsers spreken over hun ZWARTE ZONDAG.

 5. Momenteel is AfD de DADA van de media en ieder weldenkend mens.

  Taalvorsers hebben het woord met eenstemmigheid erkend.
  Wat is DADA?
  DADA is het wereldverstand, door de hyper idiotie voor iedereen bereikbaar.

 6. Lap, ‘t is al zover.
  Frauke Petry zal niet zetelen. Dat liet ze in een persconferentie weten.
  ‘Een anarchistische partij, zoals we die in de afgelopen weken hebben gezien kan geen geloofwaardig platform bieden”.

Reacties zijn gesloten.