Aleppo, Syrië, herleeft

Afbeeldingsresultaat voor “…ask not what your country can do for you--ask what you can do for your country.”“Vraag niet wat je land voor jou kan doen, vraag wat jij voor je land kan doen.”

Zou er iemand de Syrische ‘vluchtelingen’ willen duidelijk maken dat ze in hun eigen land onmiddellijk aan de slag kunnen?  Zonder taal- of integratiecursussen.

Wat u in de poco media niet zal vernemen.

Heropbouw van de stad

Heropbouw van de samenleving.  Verzoening: Assads regering laat rebellen vrij n.a.v. Eid al Fitr al dan niet in afwachting van hun proces:

Maar Assad maakte tegelijkertijd duidelijk dat hij niet zal dulden dat de wet niet nageleefd wordt, dat de bevolking geschaad wordt.  Door niemand.  Ook niet door zgn. ‘VIP’s’.

Muziek:

Spelende kinderen:

Lesgevers, studenten welkom!

Kunstenaars, muzikanten, zangers welkom!

Bakkers welkom!

Vakkrachten welkom!

Historici, archeologen welkom!

 

1 gedachte op “Aleppo, Syrië, herleeft

  1. Het is overal hetzelfde : toon alleen maar het negatieve veelvuldig en de goedgelovige gemeente is er weg mee. Dit is wat er gebeurt overal ter wereld waar het niet is zoals de volksverlakkers, de poco’s het willen. Alleen uitgemergelde kinderen tonen, slachtoffers tonen van het zogenaamd geweld maar wel in scene gezet (de voorbeelden zijn legio), katastrophen van de natuur tonen, de mishandelingen enz.
    De waarheid mag niet getoond worden.

Reacties zijn gesloten.