“Wie van u is vóór steniging?”

norwegen-2“Wie van u is vóór steniging?”

In maart van dit jaar heeft er in Noorwegen een vredesconferentie plaats gehad , een islamitische vredesconferentie.  Op 19 oktober werd hierover een video door het Media Research Center verspreid, die een beeld geeft van de vredesintenties der deelnemers.  De congresgangers beschouwen zichzelf als  doordeweekse, normale moslims, absoluut geen extremisten.  Ze zijn van mening dat ze eindelijk open en bloot voor hun “ware geloof” mogen pleiten.

Bij een stemming over de interpretatie van de sharia, waren ze het er bijna unaniem over eens dat steniging en hand afhakken goddelijke straffen van Allah zijn, wetten van de goddelijke rechtspraak, waaraan niet te tornen valt, en die overal ter wereld zou moeten toegepast worden.

norwegen-4De baardman-spreker vraagt zich ironisch af wat de media en de politici hierover zullen zeggen.  Of nu alle moslims uit Europa zullen gedeporteerd worden?

Tot zover het nieuws over de gematigde islam in Europa.

 

3 gedachten over ““Wie van u is vóór steniging?”

  1. Ik zie alleen maar mannen. “Waar zijn de vrouwen gebleven bij deze stemming, en wat zouden zij stemmen?” “Voor zo’n een horde zouden wij ‘respect’ moeten hebben, (hé anciauxtje)! Van “democratie”, “respect” en “tolerantie” gesproken! Die mensen horen hier NIET thuis in onze cultuur en willen dat ook niet. Dit “IS” wat deze video duidelijk aangeeft! Dit is voor hun reeds veroverd gebied waar zij de wetten zullen stellen, of we dat nu willen of niet. Zo ver is het al gekomen. Hoog tijd voor ons “ZELFRESPECT ALS VOLK ALS VLAMING” terug vinden om ONZE “waarden” te verdedigen, desnoods met geweld uit pure “zelfverdediging”, en dat heeft NIETS met “racisme” te maken.”

    • Ja, uiteraard zie je alleen maar mannen. Ze hadden immers ook gestemd dat vrouwen en mannen apart moeten zitten. Waar de vrouwen gebleven zijn, geen idee, misschien buiten op de stoep bij een groot scherm om daar de vredesconferentie te volgen?

  2. Handen afhakken voor diefstal ! Dan lopen binnen de korste keren al de correcte politiekers vooral de PS -SS-ers rond zonder handen . Ik kan niet anders dan dat stukje Sharia toejuichen ! Wat is de straf voor een “anders geaarde ? …Prima , dan zijn daar ook vanaf !

Reacties zijn gesloten.