Westerse dhimmitude

Op de knieën voor de islam

Politieke en geestelijke leiders stellen zich buitengewoon welwillend op jegens de islam. Uit angst, uit eigenbelang, uit naïviteit, uit gebrek aan ruggengraat. De gevolgen beginnen steeds zichtbaarder te worden.

Voor een religie, zeker een religie die zich in haar dominante verschijningsvorm moeilijk van een politieke ideologie is te onderscheiden, schiet de islam in Nederland uitzonderlijk snel wortel. Dat proces doet zich ook voor in andere West-Europese landen, maar nergens gaat het zo snel. Een lange lijst van voorbeelden maakt het duidelijk: Nederland kent een grote bereidheid om toe te geven aan zachte, dan wel harde druk vanuit de islamitische wereld. Groter dan in enig ander westers land. Lees verder…

Nvdr: Dit artikel dateert van 2008.  We hebben duidelijk niets bijgeleerd.

1 gedachte op “Westerse dhimmitude

  1. Die levende reklamestunt “niets wast witter dan Dash” of de Paus heeft zich ook al uitgesproken dat een godsdienst… niet kan of mag beledigd worden . Straks zit die ook te bidden in een Moskee zoals zijn voorganger . Met mijn verontschuldigingen voor de “gelovigen” Ik GeLoOf in het goede , het rechtvaardige en dat stijgt uit boven alle godsdiensten . Indien na het beeindigen van ons aards bestaan toch een hemel , paradijs of pretpark zou bestaan , met of zonder maagden , met of zonder rivieren van wijn (liever rivieren van Jupiler) dan zal de hoofdciper mij hartelijk welkom heten , want ik heb geleefd als “mens” die naam waardig ! ( allee voor de twijfelaars naar het schijnt heb ik ook mijn ” fauten” )

Reacties zijn gesloten.