Werken? Laat dat over aan de kuffar

Werken? Ge zijt zot zeker? Laat dat over aan uw slaven, de ongelovigen, de kuffar.

Profiteer van het leven! En wie dat u verhindert, haat ze en sla ze dood! Voer deze jihad met het geld van het OCMW!

Dàt is de boodschap die de moslims ons brengen, mevrouw Antwerpse senator Fauzaya Talhaoui en Bert Anciaux die jullie vertalen als “islamofobie”.

De Britse Anjem Choudary roept volgelingen in een klein zaaltje op hun werkloosheidsuitkering te gebruiken voor jihad. Lees even mee:

‘Er zijn mensen die van 9 tot 5 werken en dat doen ze wel 40 jaar van hun leven, dat is moderne slavernij, en dat levert niets op, ze verliezen alles, hun pensioen, hun huis en kunnen zelfmoord plegen, wat is dat voor leven? Dat is het leven van een kaffir (ongelovige), beroemde moslimstrijders werkten maar een of twee dagen per jaar en hadden zo de tijd om jihad te voeren. Dan kun je zeggen: die werken niet. Maar het is normaal dat jullie geld van de kuffar nemen’. ‘Er mag geen duivel zijn, we moeten allemaal Allah gehoorzamen, alles van democratie, secularisme, het parlement, vrijheid, alle parlementleden en de president, alle ideeën van de kuffar, zijn slecht. We moeten dat met ons hele hart verwerpen. We moeten daarvoor haat in ons hart hebben, Cameron en Obama, we haten ze, sta tegen hen op.”

Choudary ontvangt jaarlijks verschillende uitkeringen ter waarde van 32.500 pond. Het gemiddelde inkomen van een werkende Brit is 26.500 pond.

Marnix

Bron:

The Sun, 17 februari 2013

The Sun, 12 januari 2011