WEF-nieuws

De jaarlijkse hoogmis van hogepriester Claus Schwab in Davos zit erop. De korte slotverklaring van de WEF-president Børge Brende was een afspiegeling van een week in mineur, ondanks de hoogdravende en zelfvoldane toespraken die dit evenement kenmerken. Dat schrijft Michael Verstraeten (Vrijheid) in deze vrije tribune. 

Lees: De afgang van het WEF: E finito la commedia. – Doorbraak.be

2 gedachten over “WEF-nieuws

 1. En opnieuw kan hij het niet laten om na te trappen naar diegenen die zeggen dat The Great Reset van Schwab méér is dan een onnozel boekje.
  Ik erger mij steeds weer en meer aan dat aanmatigende, rancuneuze toontje van Michaël Verstraeten.
  Blijkbaar heeft hij geen benul van de internationale en geopolitieke krachten die er spelen. Openlijk én achter gesloten deuren.
  Wat wordt er besproken achter die gesloten deuren van: de EU commissie, de ECB, de FED, de VN, de NATO, Bilderberg, FBI, CIA, IMF en ga zo maar door?
  Ooit pleitte MV er zelfs voor dat de VRT eens een uitzending zou maken over het WEF om die “complotdenkers” op hun plaats te zetten. Dat zegt genoeg over het politieke doorzicht van MV. Dat al die duistere plannen nu meer en meer naar buiten komen is wel te danken aan al die zogenaamde complotdenkers. En dat is een grote verdienste. Verzet helpt.
  Er is nog steeds een verschil tussen een plan, de uitvoering van dat plan (of de poging daartoe) en het uiteindelijke resultaat (al dan niet geslaagd). Een onderscheid dat MV blijkbaar nog steeds niet begrijpt.
  Hoe naïef kan je zijn om te denken dat het WEF enkel een praatgroepje is.
  Zijn partijtje “Vrijheid” is niets anders dan een een opvangnet voor een paar misnoegde OVLD-ers. Hij is trouwens een fervente voorstander van de Belgische “eenheid” !!
  Dus wat doet die Vlamingenhater hier bij Golfbrekers?

Reacties zijn gesloten.