We passen ons aan

19 u

Katholieke Don Bosco-school in serveert alleen op schoolreizen en bosklassen. Zoniet willen moslimkindjes nt mee!

Nvdr: Voor wie  Don Bosco niet goed kan plaatsen, volgt hier een beetje duiding over de ‘koning van de straatjongens en apostel van de verwaarloosde jeugd‘. Giovanni Bosco:

Op zijn initiatief werd de basiliek Maria Hulp aan de Christenen gebouwd in Valdocco (Turijn).  Zijn gemummificeerd lichaam werd onder een altaar in een zijbeuk geplaatst, al zijn de meningen over de echtheid hierover verdeeld.  Bij zijn opgraving in 1934 – het jaar van zijn heiligverklaring – bleek zijn lichaam quasi intact, gemummificeerd, en werd hij overgebracht achter het glas in de basiliek.  Naar verluidt werd een waslaag over hem aangebracht ter conservatie van de relikwieën.

2 gedachten over “We passen ons aan

  1. Dan blijven de moslimkindjes maar thuis!.Ik denk dat Don Bosco zich zou omkeren in zijn graf als hij zou weten hoe zijn geloofsgenoten zijn overtuiging naar de kl..helpen

  2. Hoe zou dat zitten bij de vorige en huidige EU-excellenties(vb de gucht,verhofstadt,van brempt,thyssen,belet en anderen)?Komaan*onderzoekjournalisten*,werk aan de winkel,laat de burgers eens echt weten hoe gewone mensen belogen en bedrogen worden!!En hoe de elite graait en graait,durven jullie dit aan??
    http://www.hln.be/hln/nl/943/Consument/article/detail/3085718/2017/02/20/Reekmans-beticht-Vandeput-en-Vanvelthoven-Hun-verwerpelijke-constructies-zijn-opgezet-om-fiscale-redenen.dhtml

Reacties zijn gesloten.