2 gedachten over “Het begin van de wijsheid?

 1. Dit doet mij eerder denken aan de vlucht naar voor (=de vlucht vooruit – vlucht naar voren … Verkeerde maatregelen nemen om ongewenste zaken te bestrijden, zodat juist datgene verloren gaat wat het meest belangrijke is…) :
  https://www.ad.nl/economie/zo-reageert-nederland-op-nieuwe-klap-in-crisis-er-is-geen-touw-aan-vast-te-knopen~a6df7972a/?referrer=https://www.google.be/
  met citaat :
  “Het avondleven wordt in Nederland compleet aan banden gelegd. Bijna alle zaken zullen de komende tijd hun deuren moeten sluiten vanaf 17.00 uur. Basis- en middelbare scholen blijven open, maar er komen wel aanvullende maatregelen zoals het dragen van mondkapjes. Hoe reageren de branches op deze zogeheten avondlockdown? “ (=einde citaat).
  Ik verwijs naar de inhoud van de brug, voor de commentaren. Dit geeft weinig blijk van gezond verstand. Doet mij ook denken aan het gezegde :”Als de vos de passie preekt, boer pas op Uw ganzen”.

  Een grondige analyse is er in de volgende bron :
  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/alles-gaat-kapot-maar-in-de-politiek-gebeurt-niets-toevallig/
  met citaat :
  “Vanavond slaan beide kopstukken van het Haagse regime de volgende nagel in de doodkist van Nederland, dat langzaam maar zeker doelgericht in een maatschappelijk en economisch sterfhuis wordt veranderd. (Afbeelding: (2)). (=einde citaat).

  Zoals elders wordt er gegoocheld met cijfers over de besmettingen en ziekenhuisopnames, en wie dit allemaal is, en wat die dan juist hebben als kwaal. Men verschuilt zich hier dan ook achter een “Nacht und Nebel” sfeer om het land nog eens plat te leggen en de bevolking nog wat meer te terroriseren.

  In België doet zich dan het paradoxale voor dat die sectoren worden geviseerd waar de vaccinatie verplicht is en men op de koop toe nog moet rondlopen met een muilband :
  https://palnws.be/2021/11/overlegcomite-beslist-horeca-dicht-om-23-uur-en-discotheken-dicht/
  met citaat : “Vooral horeca en eventsector geraakt “ – De opvallendste nieuwe maatregelen worden genomen in de horeca en de eventsector. Zo worden we weer terug in de tijd gekatapulteerd, waarbij er opnieuw een sluitingsuur is voor restaurants en cafés om 23 uur. Daarnaast mag je slechts met 6 personen aan tafel zitten, met uitzondering van grotere gezinnen. De discotheken krijgen het nog moeilijker. Zij moeten namelijk helemaal de deuren sluiten..” (=einde citaat).

  In feite zegt men dat het vaccin werkt niet en de muilband niet beschermt.
  En een onverdacht bron hierover :
  https://palnws.be/2021/11/hoofdarts-uz-hopelijk-zijn-de-maatregelen-voldoende/
  met citaat : “Prof. dr. Frank Vermassen, hoofdarts van het UZ Gent, noemt de nieuwe coronamaatregelen “een evenwichtig pakket” (=einde citaat).

  Met wat is die man dan bezig ??? In alle geval moet het hier dan wel om een heel speciaal virus gaat dat pas schadelijk is na 23h00 !!!

  Waar die man wel zit mee te worstelen blijkt uit het volgende citaat :
  “Het UZ Gent zag het aantal nieuwe coronapatiënten sinds maandag met bijna 20 procent stijgen en had kort voor het Overlegcomité al beslist om niet urgente ingrepen uit te stellen. “Wegens de druk op het ziekenhuis. Veroorzaakt door de covidzorg. Maar voor een stuk ook door personeelsuitval en quarantaines. De draagkracht van het personeel komt onder druk te staan”, aldus de hoofdarts.” (=einde citaat).

  Er is dus in de eerst plaats een probleem met de werking van dat ziekenhuis. Of dat gaat opgelost worden met de horeca al gedeeltelijk plat te leggen is meer dan twijfelachtig. Wel een kleine tip :
  https://www.frontnieuws.com/opnieuw-succesverhaal-over-ivermectine-terminaal-zieke-covid-patient-herstelt-binnen-enkele-dagen/

  Zolang er geen antwoorden komen op het volgende vragen :
  1. Een griep of een biologische wapen uit het labo;,
  2. Een vaccin of een genetisch experiment, ook een biologisch wapen, dat valt onder de Nürnberg code,
  is elke maatregel voorbarig. Bovendien dient bepaald te worden wie er in de ziekenhuizen ligt, en met wat, en of die daar moeten liggen en niet anders kunnen behandeld worden. Ik verwijs naar mijn laatste reactie.

  Intussen is opnieuw de griep verdwenen. We doen dan ook beroep op de detective Van Zwam voor de opsporingen.(LOL).

  De samenzweerders hebben intussen wel voor alle zekerheid iets nieuws bedacht : OMICRON , afkomstig uit Afrika !!!
  De berichten hier over zijn echter meer dan verwarrend, een overzicht :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/overheid-botswana-bron-omicron-bevestigt-dat-variant-alleen-in-vaxxers-werd-aangetroffen/
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/11/27/zuidafrikaanse-sars-cov-2-variant-is-de-zoveelste-poging-de-rampzalige-vaccinschade-te-verdoezelen/
  https://stateofthenation.co/?p=98310
  met titel en citaat : “OMICRON?!
  The fake Covid SCARIANT from South Africa that the NWO Globalist are using to scare the world back back into lockdown. “ – WHO Classifies “Omicron” As A “Variant Of Concern”; South Africa Lashes Out At Travel Restrictions” (=einde citaat).
  https://stateofthenation.co/?p=98336
  met citaat :
  “Reports of Fake Covid Variant Deliberately Released to Wreck and Ruin the Holiday Season” (=einde citaat).
  En het uiteindelijke doel :
  https://stateofthenation.co/?p=98299
  met titel : “Here’s How The NWO Globalists Will Lock Down Planet Earth—FOREVER!” (=einde titel)

  In deze brug is er een verwijzing naar de BBC bron met alle reisbeperkingen die al zijn ingevoerd . Dit ging blijkbaar snel. We zien hier ook al de verbanden met de “klimaatterreur” :
  http://www.guidograndt.de/2021/11/26/nichts-wird-wieder-normal-nach-der-corona-pandemie-kommt-die-klima-diktatur/
  met citaat : “Die Aushebelung der bürgerlichen Freiheiten wird mit einer neuen Bundesregierung, an der auf jeden Fall die Grünen beteiligt sein werden, fortgesetzt. Doch dieses Mal nicht unter dem Deckmantel einer Pandemie, sondern des Klimaschutzes. Oder besser gesagt, der staatlich verordneten und vorsätzlichen Klima-Hysterie.
  Die Beschränkungen in der Corona-Pandemie sind eine Blaupause.
  Verbote und Verzichte wird es auch in der Klima-Diktatur geben.
  Nichts wird je wieder „normal“ werden.
  Gängelungen durch „nachhaltiges“ Leben, Wohnen, Ernähren und Reisen.
  „Blaupause“ Corona
  Die in der Corona-Pandemie erprobten Beschränkungen sind keinesfalls ein vorübergehendes Phänomen, sondern eine „Blaupause“ für die kommende ökosozialistische Klima-Diktatur! “ (=einde citaat).

  Golfbrekers heeft hier ook al een bijdragen over gepubliceerd, met alle beperkingen die ons staan te wachten :
  https://www.golfbrekers.be/maakt-u-zich-zorgen-om-uw-voetafdruk/
  Van belang is de laatste paragraaf in het citaat : de evolutie naar een communistische NWO, met The Great Reset van Schwab als handleiding.
  En louter ter info, vandaag 27.11.2021 werd er een foto gepubliceerd van Schwab bij Jim Stone :
  http://82.221.129.208/1/.tv2.html
  Wanneer worden over het voormelde vragen gesteld door diegenen die verkozen werden en er voor betaald worden ?? Pas op, niet allemaal tegelijk ???

Reacties zijn gesloten.