Wat zijn wij toch onverbeterlijke racisten!

Het wordt telkens weer bevestigd: wij deugen langs geen kanten.  Wij zijn het niet eens met de open-deurenpolitiek, wij zijn zo conservatief dat het niet veel scheelt of Vlaanderen krijgt collectief een klacht wegens een misdaad tegen de menselijkheid aan zijn broek.  Multicul is voor de gemiddelde Vlaming synoniem voor multicrimineel en ofschoon hij graag uitpakt met enkele woorden in een andere taal, is hij eigenlijk, feitelijk een geborneerde kaakslagflamingant, die een anderstalige liefst over de taalkundige kling jaagt.  De gemiddelde Vlaming is ook een gierigaard, die veel compassie heeft met de miserie elders in de wereld, maar dat houdt zich binnen de grenzen van een “ochgot, ocharme, ‘t is erg” bij het journaal, een glaasje wijn en een hapje.

Wij vragen ons alleen af, waarom ze dan staan aan te schuiven om hier asiel aan te vragen.

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/131126_Migranten

http://www.vlaamsparlement.be/video/plenaire/live.html

Het Spionnencentrum spreekt ons tegen: “Vlaanderen is niet racistisch!” en het pleit voor nog meer immigranten, want naar het schijnt zou zonder hun hulp binnenkort de tram niet meer rijden en gaat heel de dienstverlening in de sociale sector in elkaar stuiken.

Een Vlaming kan zelf niet het slachtoffer zijn van racisme of een haatcampagne.  Het Spionnencentrum steekt zijn propere pollekes daarvoor in het vuur.

Hierbij het afdoende bewijs dat Vlamingen heel die multiculturele verrijking niet waard zijn:

 

2 gedachten over “Wat zijn wij toch onverbeterlijke racisten!

 1. En nu gaan ze nog Griekse ingenieurs naar hier halen, omdat er een te kort is op de arbeidsmarkt aan geschikte van hier. Maar de Canadezen organiseerden hier wel een jobbeurs om hoogopgeleide naar Canada te halen. Begrijpen wie kan, raar landje belgie.

 2. Spijtig dat we dit niet in het Arabisch kunnen rondsturen naar alle moskees in België

  DE WAARHEID CHOQUEERT, MAAR ‘T IS TOCH DE WAARHEID !

  Tegenwoordig worden we op alle televisiekanalen bestookt met oproepen van de UNESCO betreffende de hongersnood in de Hoorn van Afrika.

  Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk gaat over landen die overwegend islamitisch zijn.

  Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere islamieten die opgejaagd worden en zonder enige gewetensbezwaren de hongerdood mogen sterven.

  Wat doen de islamitische buurlanden bovendien: NIETS ! Maar het is aan ONS om te geven.

  Die landen hebben géén (en niet 2 of 3) miljard Euro’s nodig om er bovenop te komen.

  In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure 4×4’s te kopen en ijs- en schaatsbanen aan te leggen in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de Emiraten zijn geldbeugel zou openen, in plaats van aan de werkende mensen van de ‘slechte westerse landen’ (wij dus, de niet-in-Allah-gelovende en kapitalistische heidenen) te vragen dat te doen.

  Indien iedere in Europa of elders gevestigde islamiet één Euro zou geven voor Afrika, zouden zij na hun dood zeker in het Paradijs belanden.

  Reeds tientallen jaren, of zelfs meer, is er enkel miserie in die landen en regelmatig worden wij aan die situatie herinnerd met verschrikkelijke beelden van bevolkingen die zijn voorbestemd om uit te sterven.

  Vrouwen en kinderen worden op de voorgrond gezet opdat wij ons nog schuldiger zouden voelen en dit enkel met de bedoeling ons nog meer geld te ontfutselen.

  De islamitische vrouwen zetten, ten gevolge van hun geloof (en door hun hitsige mannen onderworpen), een hele resem kinderen op de wereld (de wil van Allah, die geen geboortebeperking tolereert ?!!!), terwijl ze goed weten dat ze die kinderen niet zullen kunnen voeden.

  Weinig mannen te zien in deze reportages ?!

  Waarom zijn deze fokbeesten, die hun harem en jonge pubermeisjes bevruchten, zich niet bewust of verantwoordelijk voor hun eigen waanzin ?

  Tweeduizend jaar achterstand en een blinde godsdienstige overtuiging zijn er de oorzaak van dat deze volkeren voor eeuwig veroordeeld zijn tot onderwerping en godsdienstige dogma’s die alleen een kleine groep machtswellustelingen en een superieure kaste ten dienste zijn.

  Denkt u nog steeds dat het onze schuld is en dat wij ons moeten verantwoordelijk voelen voor zoveel miserie ?

  Wanneer er in een land meer kogels dan graankorrels zijn, zal er nooit iemand in staat zijn iets te veranderen, ondanks alle goede wil en al het geld in de hele wereld.

  Dat is héél triestig maar, helaas, erg reëel.

  Dit is dus géén racistisch, maar wel een realistisch bericht, om de ogen te openen van al wie niet wil zien of horen.

Reacties zijn gesloten.