Wat moslims over de Oudejaarsnacht in Keulen denken

MuslimSternIslam heeft niets te doen met islam

B.g. standpunt van de Duitse moslim-facebook-wereld is geen satire.  We herhalen: geen satire.

Enkele bedenkingen:

Da es sich so viele Nichtmuslime gewünscht haben, folgt nun unsere Stellungnahme zu den Ereignissen in Köln während der Silvesternacht.

Aha.  Wij hebben dus op hun mening zitten te wachten.  Slechts daarom werd ze wereldkundig gemaakt.

Wie einige vielleicht wissen, sollen in der Silvesternacht Gruppen von „Nordafrikanern“ und „Arabern“  Frauen „unsittlich“ angefasst haben.

Euh… “zouden”? En waarom wordt “onzedelijk” tussen aanhalingstekens geplaatst?  Wat zou het anders kunnen zijn?  Blijkbaar geeft een moslim een ietwat andere interpretatie aan het begrip.  Zijn lief, zijn zus, zijn bruid moeten maagd zijn en blijven tot hun heer en meester hen in het huwelijksbed gelieft te eren met zijn bezoek.  Handje vasthouden, kussen op straat, westerse kledij, een onbedekt hoofd, make-up is verboden, maar niet-moslima’s mogen gerust bepoteld – en meer – worden.

Aber aus westlicher Sicht betrachtet, sind diese Menschen perfekte Beispiele für eine gelungene Integration. Sie haben Demokratie und Freiheit verinnerlicht.

Wablieft?  “Vanuit westers standpunt zouden zij perfecte voorbeelden van een goedgelukte integratie zijn: een toonbeeld van democratie en vrijheid!!!”

Die Bundesregierung sollte Alkoholkonsum verbieten, da er zu Verkehrsunfällen, Gewalttaten und Vergewaltigungen führt und extrem gesundheitsschädlich ist.

Zozo.  De overheid moet gewoon het gebruik van alcohol verbieden want die is de oorzaak van verkeersongevallen, geweld en verkrachtingen en bovendien zeer ongezond.

Solange Alkohol nicht verboten wird, wird keine exorbitante Änderung bezüglich oben genannter Fälle erkennbar sein.

Dus, het is gewoon onze schuld zolang we niet volgens Allahs wetten leven.   M.a.w.  we bereiden ons best voor op een volgende ‘Oudejaarsnacht’.   Dat belooft.

Einige Frauen sollten darüber nachdenken, ob es klug ist, leicht bekleidet und angetrunken, sich zwischen Horden von alkoholisierten Männern zu begeben.

Vrouwen aan de haard.  Worden slechts in begeleiding van hun mannen, broers, vaders op straat toegelaten.  Liefst met een kuisheidsgordel en in boerka.  Die “horden dronken mannen”… dat waren toch moslims, asielzoekers, dompelaars, die niet mogen drinken van Allah.  Alcohol is toch haram?

Generell trägt die Frau aufgrund ihrer Beschaffenheit eine Verantwortung, wenn sie sich aus dem Haus begibt. Man kann nicht vor einem Löwen eine nackte Antilope werfen und erwarten, dass bei dem Löwen sich nichts regt.

Dierlijke vergelijking door beesten.   Allemaal de schuld van de vrouwen zelf.

Und weil viele Nichtmuslime ständig betonen, dass wir in einem christlichen Land leben, rufen wir dazu auf, dass Frauen hierzulande sich christlich kleiden sollten. Maria, die Mutter von Jesus, hat vorgelebt, wie eine christliche Frau sich zu kleiden hat. Es wäre also für einige Frauen sehr empfehlenswert Maria als Vorbildfunktion zu nehmen und nicht Lady Gaga.

De vrouwen moeten zich dus ‘christelijk kleden’.  Zoals Maria.  Niet zoals Lady Gaga.  Hoeveel zouden er midden in de winter zo rondgelopen hebben?  Trouwens, da’s naast de kwestie.  Vrouwen kleden zich zoals zij zelf willen, ook al heeft niet iedereen een esthetisch verantwoord zelfbeeld.

Woensdagavond werd de originele tekst op MuslimStern verwijderd.
Gisteravond werd het opiniestuk lichtjes afgezwakt terug on line gezet.
FT

 

3 gedachten over “Wat moslims over de Oudejaarsnacht in Keulen denken

 1. De homo’s halen er ook steeds de dieren bij: ‘Kijk, de dieren doen dat toch ook!’

 2. Als men zoals Biedermann de “Brandstifter” binnenhaalt en houdt, moet men nadien niet komen klagen, als het kot in brand staat.
  Wat moet er nog gebeuren alvorens men wil zien wat er te zien valt.
  Er is dan ook maar één oplossing = de Augias stal uitmesten. En hoe meer str… hoe grover de borstel!!
  Al de rest is praat voor de vaak.
  Dit wil ook zeggen dat eerst de juiste en volledige diagnose van de kanker wordt gesteld, en dat men eerst de verraders aanpakt, die dit ganse zootje hebben binnengehaald en gehouden.
  Wat ook opvallend is in de redenering “van de moslims” over Keulen, dat is dat deze grotendeels gelijklopend is met deze van “links” als het er op aankomt de misdaad goed te praten.(uitgezonderd natuurlijk voor de strafbaar gestelde haatmisdrijven).
  Dit vindt onder ander ook zijn oorsprong in de Frankfurter Schule.
  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/
  met een analyse in het Nederlands.
  Nog een bron :
  http://www.hetknp.org/2002/04/30/frankfurter-schule-mede-verantwoordelijk-voor-na-oorlogse-chaos/
  Een analyse van de verborgen agenda achter de Frankfurter Schule :
  http://www.crossroad.to/Quotes/brainwashing/2009/frankfurt-dewey.htm
  met een citaat :
  “To further the advance of their ‘quiet’ cultural revolution – but giving us no ideas about their plans for the future – the School recommended (among other things):
  2. Continual change to create confusion
  3. The teaching of sex and homosexuality to children
  5. Huge immigration to destroy identity.
  7. Emptying of churches
  8. An unreliable legal system with bias against victims of crime
  9. Dependency on the state or state benefits
  10. Control and dumbing down of media
  11. Encouraging the breakdown of the family
  (=einde citaat).
  Uit punt 8 blijkt dan ook dat het slachtoffer schuldig is , in plaats van de dader.
  (uitgez. bepaalde gevallen=zie supra). De andere geciteerde punten zijn ook van belang voor het probleem Keulen en elders.
  Wetende dat de “incidenten” geen toeval waren, maar georganiseerd werden, stel ik mij dan ook vragen over de opstellers van het voormelde in het Duits gestelde manifest. Dit verraadt een grondige kennis van de “linkse dialectiek”, waarbij het er op neer komt op een perfide manier de slachtoffers te criminaliseren, en de daders uit “de wind te zetten”.(en waarbij de islam dan ook aangewend wordt om onze maatschappij aan te vallen). Alle nuttige elementen worden ook maximaal op een perverse manier aangewend.(zie o.a Maria Mutter von Jesus…!!!).
  De voormelde tekst past dan ook perfect in de maximale exploitatie van de incidenten, cfr de agenda van de NWO.
  Het is dan ook geen satire, maar een levensgevaarlijk “sluipend gift”.

  • Nu er stilletjes aan meer een meer (zwaar gecensureerde) berichten binnendruppelen, kan men zich toch min of meer een idee beginnen te vormen van de ernst van de situatie. Niet alleen in Keulen vergrepen geborneerde islamachterlijken zich aan westerse vrouwen maar ook in tientallen andere Europese steden, dus kan men rustig stellen dat alles werd georganiseerd van uit een centraal punt voor gans Europa.
   Indien politici en/of veiligheidsdiensten hierover niet dodelijk ongerust worden en de gepaste, serieuze maatregelen nemen zijn ze naïever dan een 3-jarig kind of misdadig negligent.

Reacties zijn gesloten.