Over een “Antwerpenaar”

Omgekeerde berichtgeving.  We geven enkele trefwoorden: probeer daarmee zelf eens het verhaal te herschrijven.

Antwerpenaar – flessen wodka – discotheek – ongeluk – gekke dingen – paniekreactie

 

Niet gelukt? We geven grootmoedig toe dat we twee trefwoorden weggelaten hebben.  Dus nu met deze tips:

Mohamed – Ramadan

 

Klopt niet, denkt u?  De bijgevoegde woorden passen niet bij de eerste rij?  Toch wel.

Antwerpenaar‘ overrijdt vrouw omdat ze niet met hem wil meerijden
11/12/14 13:31

Dan had hij ook nog eens veel te veel alcohol gedronken, die bewuste nacht in de Carnotstraat.

Mohamed werd vandaag door de Antwerpse strafrechter veroordeeld tot twee jaar cel, een boete van 1.200 euro en een schadevergoeding aan het slachtoffer van 33.742 euro. De feiten speelden zich af in augustus 2013.

Het was het einde van de ramadan en Mohamed was dit uitbundig gaan vieren, met de nodige flessen wodka in discotheek Noxx. Lees verder…

Onze verslaggever in de Sinjorenstad had een gesprek met de berouwvolle chauffeur.  Hij beweert dat hij heel de avond coca-cola gedronken heeft…

Waarom is het drinken van alcohol haram?

3 gedachten over “Over een “Antwerpenaar”

 1. Wat houdt ons tegen om zoals Pegida in Dresden, boven alle partijen heen, om elke maandag een optocht te houden, de Advent der vrijheid noemen de deelnemers het. Ze zijn begonnen met 1000 man, momenteel nemen 10.000 mensen aan de wekelijkse optocht deel.
  Dresden heeft ca 520.000 inwoners, Antwerpen telt er circa 490.000. Aan inwoners potentieel dus geen gebrek om te wedijveren met Dresden.
  Pegida verwoordt het zo : Dresdens Pegida zal de geschiedenisboeken ingaan als de beweging die met de rustige, duidelijke stem van haar inwoners, de soevereiniteit van de Duitsers en zijn rechten terug brengt. Lang, hard en taai zal de strijd zijn maar hij zal met succes bekroond worden. Want het Europese onrechtsysteem is heel nabij om aan zijn eigen leugens te creperen en om in de geïmporteerde landsontwikkelingen te stikken. Tegenover de hetze van gekochte journalisten en het totalitaire betuttelen van politiek correcte apparatsjiks staan moedige mannen en vrouwen die als vrij volk op vrije grond willen staan. Het gaat hier niet om racisme, noch om mensonvriendelijkheid maar om verstand, inzicht en realiteitszin.
  Het licht gaat op in het oosten en verlicht ons allemaal.

 2. Nog een verrijker die na een tijdje achter de tralies , vermoedelijk het psychisch niet meer aankan . Zijn advocaat kan hem dan adviseren om de “Farid Fou” fratsen -procedure op te starten . Met een rechter in het bezit van een begripvolle partij-kaart ,zie foto ( of is het een tekening?) van dergelijk exemplaar die zijn weegschaal verloren heeft , moet het lukken !

 3. Alhoewel “maar” een kleine hoeveelheid… toch is dàt wél mogelijk.
  De suiker in de cola kan gisten in combinatie met de planten die eraan toegevoegd werden.
  Jullie hebben, indertijd, toch ook dat grappig filmpje gezien van wilde olifanten die afgevallen, rottend fruit verorberd hadden (?)… ze waren “zo zat gelijk een Zwitser” 🙂
  Allee… Pepsi, Freeway, en Coca-Cola zullen dan hun aandelen zien zakken.

Reacties zijn gesloten.