4 gedachten over “Wat is er nu zo moeilijk te begrijpen aan “nee”?

 1. Best redactie,
  Heeft u nota genomen van de 24 gestolen kunstschatten,Westfries NL museum die plots zijn opgedoken te Oekraïne, met een waarde van 1.3miljard euro.
  De Oekraïense premier zei dit op zijn persconferentie;
  De kunstschatten worden terug aan NL geschonken zodat dit het referendum met Nederland kan bevorderen.
  Dit kan tellen.

  • Dat ze zijn ‘gegijzeld’ werden, daarover hebben we al bericht, maar dat ze nu uiteindelijk in ruil voor…. teruggegeven worden, wisten we nog niet. Eerst stelen en dan teruggeven, maar daar moet wel iets tegenover staan. Typisch schurkenstaat.

 2. Hoogtijd dat wij de lafaards gaan afstraffen, als die dag gekomen is dan wil ik graag daaraan meewerken ondanks mijn reeds gevorderde ouderdom, desnoods wandel ik naar Brussel, ± 150 km maar dat heb ik er voor over, alleen al de gedachte die huichelaars een flinke rammeling te kunnen geven doet mij leven.

 3. Wie gedacht had dat de Nederlandse regering de “Nee” beslissing van het referendum zou eerbiedigen, is meer dan naïef. Trouwens de Ned. regering heeft niets te beslissen. De beslissingen worden elders genomen, en dat is in The City in Londen. Nederland heeft door de eeuwen heen ten andere een bijzondere band met The City, gekregen. Er is dan ook nog de vooraanstaande rol van het Koningshuis (binnen de Black Nobility en andere occulte organisaties).
  Als dit alles nog niet zou helpen zijn er nog voldoende geheimen over schandalen, waarmee “koppigaards” tot betere gedachten kunnen gebracht worden. Ik verwijs o.a. naar de cover-up van de ramp met de MH17!! (en de zaak Joris Demmink, voor de kenners en fijnproevers).
  Uiteindelijk is er ook nog een “Fortuyntje” mogelijk!!!
  Over de rol van Rutte :
  http://www.middenoostenandersbekeken.nl/nieuws/rutte-en-pechtold-verzekeren-op-bilderberg-top-nederlandse-overgave-aan-new-world-order.html
  Rutte is dan ook een verrader, zoals al de rest.
  Het is dit laatste aspect dat had moeten aan bod komen in de ganse campagne tegen de ratificatie van het verdrag met Oekraïne.
  Een “Nee” stem moest in de eerste plaats een stem geweest zijn tegen de “verraders”!!. Men had er desnoods WO II maar moeten bij sleuren. De vijand doet dat ten andere dagelijks. Wanneer gaat men Sun Tzu lezen??

Reacties zijn gesloten.