Allen tegen de kalief

Hans Teeuwen roept op tot actie tegen Erdogan
Gisteren bij Pauw riep Hans Teeuwen op om zijn Duitse collega Jan Böhmermann te steunen. Die maakte Erdogan  eerder belachelijk en noemde hem een geitenneuker noemde. Hoe ver kan je gaan?

Hans Teeuwen geeft antwoord. En roept tevens tot actie om via alle media en sociale kanalen, Erdogan met een tsunami aan satire en humor de bedelven.

Kanselier Merkel gooit de vrijheid van meningsuiting overboord.  Haar vriendje is beledigd en dat kan ze niet over haar kant laten gaan..  Böhmermann mag vervolgd worden.

 

 

14 gedachten over “Allen tegen de kalief

 1. In Duitsland is het beledigen van een buitenlands staatshoofd strafbaar. Merkel heeft bijgevolg de zwarte piet doorgeschoven naar het openbaar ministerie. Afwachten wat dat ermee doet.

  Uiteraard steunen de rooie rakkers elkaar, dus was van Teeuwen niets anders te verwachten. Een rooie rakker zegt nooit wat van een bedenkelijk niveau en zit boordevol humor.

  Bij die Turken zijn blijkbaar ook geen humoristen te vinden anders hadden ze Böhmermann afgemaakt met enkele zinnen, in plaats van zijn publiciteit te verzorgen.

  Persoonlijk: ik zag een soort van humor, een portret van een geitenneuker, door de kleine bohemer man. ‘t Was niet goed, ‘t was niet slecht, ‘t was helemaal niks. ‘t Was pastiche, namaak. Maar ja, zou je iets anders kunnen verwachten van een bohemer?

  • Ik vond het gewoon platvloers, uitdagend. Niet de moeite waard om erop te reageren. Maar Erdogan heeft een gevoelig zieltje. En dan is het een eigen leven gaan leiden. Als de Vlaams Blok / Vlaams Belang mandatarissen en militanten eens zouden publiceren wat zij allemaal al naar hun hoofd geslingerd gekregen hebben…

   • Maar dat hadden zij verdiend, als je de waarheid zegt, dan doe je de linkse meute reageren.

 2. Hans Teeuwen roept op tot actie tegen de kalief!! Hij kan dan al beginnen met te zeggen wie de kalief werkelijk is en welke belangen hij verdedigt. Dit geldt ten andere ook voor IM Erika!! Pas dan kan de Hans tonen dat hij “kl….” aan zijn lijf heeft!!!
  IM Erika is in feite bezig met het criminaliseren van het verzet tegen de invasies, en dan uiteindelijk ook tegen de NWO. De kalief is daar enkel een middel toe, en hij werkt er dan ook met veel plezier aan mee. Er is hier dan ook geen sprake van chantage en te plooien voor de kalief. Iedereen zit trouwens mee in de slag om deze invasies in stand te houden.(IM Erika, de kalief, Tsipras, Soros, de EUSSR enz…).
  De waarheid over deze invasies en over de verraders en samenzweerders moet ten allen prijzen verhinderd worden.
  De werkelijke rol van Böhmermann in deze zoveelste ergerlijke klucht moet dan ook nog uitgeklaard worden. Ik stel mij in alle geval al vragen. Dit incident stinkt!!!
  De vraag die dan ook dient gesteld te worden is al eeuwen dezelfde :” Cui Bono?”
  Het Duitse gerecht moet nu de zaak verder behandelen.
  Hier stelt zich wel een probleem.
  Ik voeg een reactie bij gepubliceerd op de webstek : “Der Honigmann sagt” :
  “DER HONIGMANN
  • – 15. April 2016 um 18:06 | Antwort
  ALLE wissen es
  Ist auch der Fall Böhmermann erst der Anfang?
  Frau Merkel mußte diese Aussage treffen, an der Sie noch dazu selbst schuld ist. Aber dies könnte nur der Anfang der ganzen Wahrheit über die BRD sein.
  Wie sagte Frau Merkel: “Jetzt befassen sich unsere Staatsgerichte damit!”
  Sollte Herr Böhmermann jetzt als Strafe nur Bewährung, Geldstrafe, oder Arbeitsstunden, also keine Haftstrafe bekommen, dann könnte Erdogan erst richtig sauer werden und öffentlich bekannt geben, daß die NGO GmbH BRiD kein Staat ist und es deshalb auch keine Staatsgerichte geben kann. Weder das Bundesverfassungsgericht, noch ein anderes Gericht in der BRiD haben laut rechtsgültiger alliierter SHAEF- Gesetze das Recht ein Urteil zu sprechen. Die gleichzeitige Forderung von Frau Merkel, den § 103 zu streichen ist ein weiteres Eigentor von ihr, denn ein Unternehmen BRiD kann keine Gesetze löschen. Wenn sie es doch machen, dann kann danach jeder DEUTSCH – “Staatsbürger” ( fehlende Staatsangehörigkeit ) JEDEN beleidigen. Er könnte z.B. ungestraft öffentlich sagen: ” Obama ist in Kenia geboren und hat kein Recht auf dieses Amt was er jetzt hat!” oder ” Obama ist in Wirklichkeit ein Mann!” oder ” Putin hat Sex mit kleinen Kindern!” oder ” Der Papst ist ein Zwitter!” oder ” Die Königin von England ist eine Lesbe!” usw. usw. usw. Will man dies mit der Abschaffung des § 103 riskieren und erreichen? Das kann es doch nicht sein und muß mit allen rechtlichen Mitteln verhindert werden!!! Deshalb gehört Herr Böhmermann vor ein rechtsgültiges Gericht der Alliierten und Herr Erdogan sollte sich dafür einsetzen damit diese abartigen öffentlich gesprochenen Worte von Herrn Böhmermann gerecht bestraft werden.(=einde citaat).
  In dit citaat wordt verwezen naar het bezettingsstatuut van Duitsland, en volgens de tekst dient Böhmermann te verschijnen voor een rechtsgeldige rechtbank van de Geallieerden, alwaar Erdogan zijn rechten kan laten gelden.
  In het volgende bruggetje is de desbetreffende tekst opgenomen met betrekking op het huidige bezettingsstatuut van Duitsland :
  https://de-de.facebook.com/notes/alexander-e-schr%C3%B6pfer/von-den-alliierten-erlassene-gesetze-die-bis-zum-heutigen-tage-in-deutschland-ge/609755409073518
  met als titel :
  “Von den Alliierten erlassene Gesetze, die bis zum heutigen Tage in Deutschland gelten
  20. Februar 2014 um 00:39
  Alliierte erlassene Gesetze, die bei der Übernahme dieses Hoheitsgebietes beschlossen und verkündet wurden.”(=einde titel)
  Voor het statuut verwijs ik naar de tekst in het bruggetje.
  Het geval Erdogan biedt dan ook de mogelijkheid om de doos van Pandora te openen.
  T.a.v. Anna : Zijt U op de hoogte van de voormelde toestand en is deze geallieerde instructie nog steeds van toepassing ??

  • @ Lovenaar,

   Tot op vandaag staan de wetsbepalingen van de westerse geallieerden hoger in rang dan de BRD wetten.

   staatenlos.info/allierte-rechtsgrundlagen

   • Anna,
    Bedankt. Dit bevestigt dus mijn vermoedens. Duitsland is dus de facto nog steeds bezet gebied.
    Als men dat weet, dan weet men ook wie in Duitsland de wet stelt, en welke belangen IM Erika (en haar verraders bende) dient, of moet dienen.
    Als we het over de “Geallieerden” hebben komen we terecht in Londen (The City) en New York (Wallstreet, en in Parijs in de rue des Cadets ( de zetel van de Grand Orient).
    Als er dan kritieken gegeven worden op Duitsland n.a.v. tal van problemen in de EUSSR, moeten de criticasters zich dan in feite richten tot de “Geallieerden” die nog steeds de werkelijke machthebbers zijn in Duitsland. Böhmermann zou dan ook moeten vragen om te verschijnen voor een geallieerde rechtbank!!! Waarop wacht hij om de steen in de kikkerpoel te gooien??
    Het is dan ook opvallend dat overal valselijk wordt gezwegen over dit “bezettingsstatuut” van Duitsland. Dit “bezettingsstatuut” is immers van aard veel zaken te kunnen verklaren, en werpt ook een totaal ander licht op wat er zich achter van de EUSSR afspeelt.
    Een gevolg is dan ook dat de “Kanzlerakte” nog steeds van toepassing is.

    • @ Lovenaar,

     vraag me af waarom mensen nog naar Stand Up Comedians kijken als ze zich een bult kunnen lachen over wat hen zoal wordt medegedeeld, en dan vooral over onderdanen van het gewezen Reich.

     In maart 2016 verschenen de onthullingen van Danny Ravic en Yossi Melman over een oude zaak, de verdwijning van Heinz Krug. Heinz was één van de tientallen raket experten onder het nationaal socialisme. Begin jaren zestig reisde hij dikwijls naar Cairo omdat hij door Egypte in dienst was genomen om voor het land vooruitstrevende wapens te ontwikkelen. Heinz verdween op 11 september 1962 mysterieus, uit zijn bureau in München. HaBoker een dagblad uit Tel Aviv had onmiddellijk een verrassende verklaring paraat: De Egyptenaren hebben Heinz ontvoerd om te verhinderen dat hij zaken met Israël zou doen. Het wilde met dit doorzichtig afleiding manoeuvre verder onderzoek verhinderen. De 49 jarige wetenschapper werd nooit gevonden.

     Hoger aangehaalde heren schrijven dat de Mossad het tot zijn hoogste prioriteit maakte om Duitse wetenschappers te verhinderen om voor het Egyptische raketten programma te werken.
     Enkele maanden voor zijn verdwijning ontving Heinz, samen met andere Duitsers die voor Egypte werkten, bedreigingen. Die eisten dat ze het programma zouden verlaten. Onder hen kregen er ook bombrieven en werden door de explosieven gekwetst.

     Nu komen we te weten dat onder leiding van Shamir 3 Mossad leden naar Duitsland werden gestuurd om Heinz te ontvoeren. Ze schoten hem buiten München neer. Overgoten zijn lijk met zuur, begroeven het, bedekte de vooraf gegraven kuil met kalk omdat wilde dieren of speurhonden de menselijke resten niet zouden vinden.

     Tot hier was het nog niet om te lachen maar nu komt het. Wie had dit allemaal mee uitgedokterd? Wie had het vertrouwen van Heinz gewonnen? Wie had hem mee in zijn auto genomen? Wie heeft de trekker overgehaald en hem dood geschoten? Otto Skorzeny die een geheim agent van de Mossad was.

     Maar misschien was Skorzeny wel Moshe Dayan. Want werd in 1967 door het Poolse dagblad Glos Robotniczy niet openbaar gemaakt en onmiddellijk door Duitse kranten overgenomen: in Wirklichkeit sind der israelische General Moshe Dayan und Otto Skorzeny ein und dieselbe Person (in werkelijkheid zijn de de Israëlische Generaal Moshe Dayan en Otto Skorzeny één den dezelfde persoon)

     De menselijke domheid kent geen grenzen.

     • Anna,
      Als U iets meer wil weten dan beveel ik U het boek aan van Victor Ostrovsky : “The other side of deception”. Ostrovsky is een gewezen “katsa” die ook in Brussel “gestationneerd ” geweest is.
      In dit boek staan er ook enkele zinnen over gebeurtenissen in België. Na lezing van deze paar zinnen zal U dan ook begrijpen waarom bepaalde dramatische gebeurtenissen in het verleden, niet mogen en dan ook niet zullen opgelost worden.
      De waarheid over deze gebeurtenissen is immers zo schokkend..dat weinigen ze zullen kunnen aanvaarden. Een waarheid die
      trouwens de deksels van de belgische beerputten zal doen vliegen. N.a.v. de recente aanslagen speelt zich trouwens diezelfde gruwelijke komedie af, als toen.
      Spijtig voor de slachtoffers die het overleefd hebben, en de familie van diegenen die er in zijn gebleven, maar de tijd is nog niet rijp voor de waarheid, over alles. Een waarheid die trouwens door de hogere kringen volledig gekend is.

 3. Door een laat puberterende humorist wordt de paragraaf over beledigingen aan een buitenlands staatshoofd uit de strafwet gehaald. Van dan af is het uiten van een vrije mening in Duitsland gewaarborgd, zolang het niet om het in twijfel trekken van de holocaust gaat, over revisionisme, over racisme, over antisemitisme, het in twijfel trekken van de goede bedoelingen van de islam of andere thema’s behandelt die de overheid niet goedkeurt.

  • Niet te vergeten ‘genderisme’, dat er vanaf de kleutertijd ingedramd wordt.

 4. Duitse media hebben in de miljoenenstad Istanboel (Constantinopel) een paar Turken gevonden die het niet eens zijn met Erdogan. Wat niet wegneemt dat Jantje B. intussen politiebewaking krijgt. Er zijn dus nog Turken die het wel eens zijn met de kalief.
  Waarom Jantje beschut moeten worden? Mij een raadsel. Men beschut normaal iets wat waardevol is. Jantje en consoorten vallen daar niet onder.

  • Anna,
   Over Constantinopel :
   http://awdnews.com/top-news/putin-if-turkey-s-erdo%C4%9Fan-doesn-t-stop-supporting-terrorists-in-syria,-i-shall-restore-constantinople-istanbul-to-christendom
   met citaat :
   “Should Turkey not stop supporting al-Qaeda’s Syria branch, I am indeed eager to end the job the late Tsar Nicholas II left unfinished. During the World War I , He [Tsar] sought to restore Constantinople (Istanbul) to Christendom and protect Russian maritime security by liberating Dardanelles and Bosphorus straits but fate prevented him,” TASS Russian News Agency cited President Putin as saying on Saturday. We also advocate Greek sovereignty over the Cyprus, added Putin, and call the Turkish regime to end its decades-long occupation of this Mediterranean island.”(=einde citaat).
   De uitspraken van Putin over Constantinopel werpen een nieuw licht op het heden en verleden. Hopelijk voor Putin, eindigt hij ook niet zoals de Tsaar!!
   Een zaak is intussen al wel duidelijk :de Balkan heeft zich nu verplaatst naar het Midden Oosten. En “The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives (1998) is one of the major works of Zbigniew Brzezinski. Brzezinski ” is in volle uitvoering. Het zijn boeiende , maar ook zeer onrustwekkende tijden.

 5. @ Lovenaar,

  ‘To restore Constantinopel’

  Hopelijk letten de oosterse patriarchen dan wat beter op. Die waren nog volop over het geslacht van de engelen aan het discussiëren toen de Anatoliërs de muren van Byzantium ramden.

  Voor het behoud van Jeruzalem en zijn koningen met o.a. Boudewijn de Melaatse, hadden ze ook wat rapper in gang kunnen schieten. Maar nee, ze zaten te monken over het Grote Schisma, de filioquo.
  Rome zei in 1015: de Heilige Geest, die Heer is en het leven geeft: die voortkomt uit de Vader en de Zoon.
  Byzantium was het daar niet mee eens, het moest zijn: de Heilige Geest die uitgaat van de Vader door de Zoon.

  In 1965 zijn ze het eens geraakt en is het schisma opgeheven, maar het was wat laat voor wat het Koninkrijk Jeruzalem betrof.

Reacties zijn gesloten.