“Waarover men niet spreekt”

wakker wordenWaarover wij bij Golfbrekers wel berichten.

Waarover men niet spreekt» n.a.v. het ontslag van uitgever Karl Drabbe bij Pelckmans/Polis

15 augustus 2015 om 0:55
DVO | 15.08.2015 | Het ‘per directe’ ontslag van uitgever Karl Drabbe zorgde de afgelopen dagen voor veel reacties. Het onbeholpen persbericht waarmee uitgeverij Pelckmans de afdanking van Drabbe wereldkundig maakte (“Karl zal een nieuwe wending geven aan zijn loopbaan”) maakte duidelijk dat de initiatiefnemers iets te verbergen hadden en zette bijgevolg de deur wijd open voor speculaties.

Walter Pauli opende de zoektocht naar het ontslagmotief en suggereerde dat het plotse dumpen van Drabbe wel eens te maken zou kunnen hebben zijn “Vlaamse overtuiging”. Wie de historiek van uitgeverij Pelckmans, of de persoon Karl Drabbe ook maar een heel klein beetje kent was, wist meteen dat dit een denkpiste was waarvan je alleen maar kan hopen dat Pauli daarmee de goegemeente niet moedwillig op het verkeerde been zette.

Lees er alles over bij De Vierde Onmacht.

3 gedachten over ““Waarover men niet spreekt”

 1. Vandaag via twitter. Kinderen kijken toe hoe IS beulen homo’s van het dak gooien, en nemen daarna mee deel aan de steniging”. (HLN.be) Indien de media eindelijk de gevaren van de islam in zijn algemeen gaat zien en publiceren zouden we al een heel eind op de goede weg zijn. Maar POCO Vlaanderen denkt daar anders over. Daar is uw publicatie weer een voorbeeld van, van hoe het niet (zou) moet(en).

 2. Dat collaborateur De Roover hier de Vlaamse kaart trekt, is het toppunt van schijnheiligheid. De Vlaamse belangen zijn immers het minste van zijn zorgen. Waar hij wel van wakker ligt is de waarheid over de islam.. De verwijzing naar de Vlaamse gezindheid van Karl Drabbe, is er dan ook op gericht de aandacht van de werkelijke reden van dit ontslag af te leiden, en dat is het boek over de islam van Wim Van Rooy.(en vooral over de verraders).
  Over wie er achter het ontslag zit van Karl Drabbe, kan Wim Van Rooy eens informeren bij de “broeders” voor zover hij er nog contacten heeft.
  Karl Drabbe mag nog van geluk spreken dat het momenteel bij een ontslag blijft.
  Anderen zijn immers voor gelijkaardige problemen “verongelukt” of kregen een “hartaanval”.
  Het incident illustreert nogmaals de macht van een crimineel corrupt systeem dat de belgische bezetting van Vlaanderen is. Ik verwees er o.a. al naar in de reactie op de “Bom van Coppieters”. Deze reactie is dan ook brandend actueel.
  In Vlaamse kringen wordt het gevaar van dit crimineel systeem nog steeds ernstig onderschat.
  Het feit dat de uitgave van een boek…op het laatste ogenblik wordt ingehouden, en een debat wordt afgelast, wil zeggen dat de druk zeer groot moet geweest zijn.
  Waarmee werd Harold Polis gechanteerd???

Reacties zijn gesloten.