Waarom zweeg iedereen…?

“Waarom zweeg iedereen toen acht jaar geleden die oorlog begon? Waarom zweeg iedereen bij het afslachten van duizenden burgers in Oekraïne? Waarom zweeg iedereen bij het niet naleven van de akkoorden van Minsk door Oekraïne, dat nu het woord rechtsorde gebruikt? Waar was iedereen toen 52 mensen in Odessa* levend verbrand werden? Waar was iedereen toen in 2014 een gekozen regering in een groot Europees land werd afgezet en een stel neonazi’s de macht greep?”

“En tot slot: waar was iedereen toen grote delen van dit prachtige land, ooit de graanschuur van Europa, voor een appel en een ei werden verkocht aan banken en investeerders ten behoeve van exploitatie voor genetische manipulaties van Monsanto en de wreedste bio-industrie van Europa?*”

Natascha Janssen

*zie video’s.

1 gedachte op “Waarom zweeg iedereen…?

 1. Waarom men zwijgt ? Heel eenvoudig. De staatsgreep in Kiev van 2014 was een zionistische met daarachter de 2 Olifanten in de kamer, zijnde de Kosher Nostra en de Brotherhood, hun loge handlangers. Of ook de “banksters” Wall street en The City, die hun belangen zagen in gevaar komen.
  Er is daar echter ook nog een andere partner (sic) en dat is Israël. Dit wou een front openen in de voortuin van Putin als wraak voor de Russische aanwezigheid in Syrië, een aanwezigheid die een hinderpaal is voor Groot Israël, via de uitvoering van het Oded Yinon plan. Een plan dat sinds meer dan 40 jaar, in het Midden Oosten en Noord Afrika verantwoordelijk is voor dood en vernielingen, met miljoenen doden en gewonden, waarover ook gezwegen wordt. Ten andere overal waar de duivel in Tel Aviv bij betrokken is, heerst er de “omerta”. Dit geldt dus ook voor het in België gepleegde staatsterrorisme de laatste 50 jaar, te beginnen met de aanslag op de Innovation, waarover ook gezwegen wordt.
  Recent komt naar nog het nakende nucleair akkoord bij tussen Iran en de USA.
  Dit ligt in Israël zeer moeilijk en zal aanleiding geven tot een aanval van Israël op Iran. Hierbij is het van belang dat Putin de handen vol heeft in Oekraïne, om Israël niet te veel voor de voeten te lopen in het Midden Oosten.
  Het verband tussen Oekraïne en Israël blijkt onder meer uit het feit dat 20 minuten na het neerhalen van de MH 17, de Israëlische aanval op Gaza begon.
  In Moskou kent men de ware toedracht maar men moet er zwijgen door de betrokkenheid bij de Smolensk vliegtuig ramp waarbij een deel van de Poolse elite werd geliquideerd. (of een mini Katyn).
  Als men het dan heeft over de USA – G.B.- EUSSR – NATO -KIEV – MOSKOU en andere, dan is het van belang duidelijk te stellen wie daar de werkelijke macht in handen heeft, en welke belangen daar gediend, dan wel verraden worden. En zelfs Putin durft dit blijkbaar niet aan.. want hij zit daar maar eindeloos te lullen over de nazi’s in Kiev.

Reacties zijn gesloten.