Waarom men Knack niet moet lezen!

Knack houdt de politieke situatie goed in het oog.  Zeven  ‘democratische’ partijen krijgen forum op dit weekblad als ‘schaduwparlement’.

Met PVDA en LDD. Zonder het Vlaams Belang.

 

“Het is een kleurrijk parlement geworden: van radicaal links tot stevig rechts, van campagnebeest tot dossiervreter, van groen achter de oren tot grijs op het hoofd.”

Permalink voor ingesloten afbeelding

Stevig rechts?  Laat ons niet lachen.  Wat volgt: ‘democratisch rechts’, ‘aanvaardbaar rechts’, salonfähig rechts’, ‘belgisch rechts’?

FVE

9 gedachten over “Waarom men Knack niet moet lezen!

 1. In Knack heeft ook de Koerdische Zuhal Demir tot ons gesproken ttz geboden wat Vlamingen te doen hebben. Ze bevestigt hiermee wat we al lang weten : komen vreemde eenden in bestuursorganen trekken ze de kar voor ‘het eigen volk eerst’.
  Niet alleen Mohameds maar ook politici en werkgevers moeten hun verantwoordelijkheid nemen, weet ze ons te vertellen, de laatsten in ieder geval als ze dwingende overheidsverplichtingen willen vermijden. En bij die dwingende overheidsverplichtingen zal ze vermoedelijk wel een vinger in de pap hebben. Dus werkgevers, volg Zuhal haar raad, maak spontaan werk van het correct recruteren van personeel op het vlak van diversiteit. En zeg dat Zuhal, onze Koerdische leeuwin zoals ze al door Vlamingen genoemd wordt, het gezegd heeft.
  Diversiteit in aanvoelen en denken is vanzelfsprekend zeer ongewenst en kan tot veroordelingen leiden.

 2. Waarom moeten partijen zonder verkozenen zoals PVDA (hoe hard ze ook mogen roepen dat ze twee verkozenen hebben: dat zijn WALEN van de PTB, niet van de PVDA!) en LDD hier bij zitten en partijen mét verkozenen zoals VB niet?

 3. Die knack zou een duidelijk antwoord moeten geven op de vraag WAAROM het VB in de knack vergeetput wordt gegooid . Waarom hun zienswijze niet voor publikatie vatbaar is . Daarop zou ik graag het antwoord weten . Als een prulpartij of liever de vriendenkring van Pvda idioten wel toegelaten wordt dan vraag ik me af wat de betekenis mag zijn voor democratie . Ik hoop dat Knack zijn oplage terugvalt op eentje voor de bomma van de hoofdredacteur , zijn kinderen , vrouw en hier en daar een nonkel .

 4. Ik heb sinds de laatste twee jaar geen KNACK meer aangekocht door hun opgelegde linkse opstelling. Trends heb ik gekocht tot op het ogenblik tot zijn bekendste journalist in één klap zijn Europese stellingname met 180° veranderde en een postje vond bij het pro-Europese, anti vlaams-onafhankelijke NVA.
  Ik schat dat ongeveer 25 % van zijn reageerders één en dezelfde persoon zijn die de linkse mening door de strot van zijn lezers duwt. Hopelijk gaat Roularta’s familiebedrijf weldra over de kop bij gebrek aan zombie-abonées.

 5. Knack is al altijd een linkse krant geweest en dus voor Vlamingen onbetrouwbaar en zeker niet interessant

 6. Soms is het schrikken als je in onze correcte media nog eens de waarheid leest. De brief van J.M De Decker in Knack aan Theo Francken is daar een staaltje van. Nagels met koppen, J.M.

Reacties zijn gesloten.