“Waarom Di Rupo op het verkeerde vliegtuig stapte”

Het gebeurt zelden, maar deze keer maken we een uitzondering voor het opiniestuk van Gustaaf C. Cornelis, wetenschapsethicus aan de Vrije Universiteit Brussel, en auteur van ‘Het geheim van de kosmologie ontrafeld’, in de rode kwaliteitskrant De Morgen; “Waarom Di Rupo op het verkeerde vliegtuig stapte”

6 gedachten over ““Waarom Di Rupo op het verkeerde vliegtuig stapte”

  1. Een wetenschapper gelijk stellen met een communist en terrorist, van wiens handen het bloed stroomt, is ronduit misdadig. Het is een zeer perfide manier om Mandela “heilig te verklaren” en zijn misdaden te ontkennen dan wel goed te praten. Nu van een VUB’er kan en mag men niets anders verwachten. Als er momenteel iets stijf staat van de dogma’s en de “heilige huisjes” is het wel de “tempel van het vrij onderzoek”.

  2. Een wetenschapper op het zelfde niveau plaatsen als een terrorist en communist, van wiens handen het bloed stroomt, is een perfide vorm van revisionisme en negationisme, waarbij het hier dan wel gaat om de niet-strafbare variant. Er was helemaal geen keuze te maken, men had gewoon weg te blijven uit Zuid -Afrika. Nu van een VUB’er kan men niets anders verwachten, die dan nog “en passant” de goede belg uithangt. De VUB , de tempel van het vrij onderzoek, staat immers stijf van de “dogma’s en de heilige huisjes” , wanneer het er op aan komt de “politiek-correcte” terreur uit te oefenen t.o.v. al diegenen die zich verzetten tegen de multi-culturele en multi-criminele mesthopen.

  3. Tja, ik snap eigenlijk ook niet goed waarom er tal van overdreven staats- loonkosten paraat moesten zijn op een icoon die men meer dan 20 jaren achter slot en grendel heeft gehouden.
    Het entourage was alleszins niet van het minste, Kabilo-Castro -…. .het kon tellen..

  4. Englert had slechts een minuscuul deeltje ontdekt, Zuid Afrika een heel nieuwe gebarentaal.

Reacties zijn gesloten.