Waar blijft miss Borgorocco?

Finale 2010

Miss Islamistan

Een historisch moment in de wereld der Miss-verkiezingen. Komende week begint de Miss Muslimah-verkiezing in Jakarta. Het is de eerste Miss World-verkiezing die islamitische waarden en conservatieve kledingvoorschriften in ere houdt. Dat melden lokale media.

Twintig finalisten nemen het tegen elkaar op door onder meer traditionele kleding te dragen, koranverzen te declameren en als bijkomstigheid ook mooi te zijn. Ze komen uit het gastland Indonesië, Bangladesh, Brunei, Iran, Maleisië en Nigeria.

Spannend

De dames reageren hiermee op de Miss Worldverkiezingen die voor Allah totaal onaanvaardbaar zijn.

FT

1 gedachte op “Waar blijft miss Borgorocco?

  1. Die dames laten weten dat het voor Allah totaal onaanvaarbaar is . Ze kunnen zich wel verzoenen met het feit dat zeer jonge meisjes slachtoffer worden van oude perverse vetzakken. Ik heb tot op heden nog geen officiele kritiek gehoord van mens en kind rechtenorganisatie’s aan het adres van die islam … de broeksch….ters . De liefde tussen twee mensen word geboren door wederzijdse signalen , zowel geestelijk als fysiek . De man pronkt met zijn lichaam probeert in bepaalde gevallen zijn beginnend buikje te verbergen. De vrouw heeft andere en meerdere atributen om een man over de streep te trekken . Het is puur een natuurlijk verschijnsel bij zowel mens als dier . Ik heb nog geen enkele geit ,ezel enz , gezien met een burka of kopvod . Hoe kunt ge in godsnaam verliefd worden op een rondlopend deken , een soort buitenaards wezen. Hoe zou ze eruit zien , heeft ze dikke t… een goedgevormde k… een gezellige mooi smoeleke of….. niets van al die heerlijkheden , het is misschien een vent , een ruige homo met veel tatoes en piepstemmeke , op zoek naar wat genegenheid ! Wie zal het zeggen ! hoe kunnen we dat ontdekken ? Hoe is het mogelijk dat wij dergelijke achterlijken moeten respecteren omwille van hun cultuur en godsdienst . Hoe is het mogelijk dat zelfs een Youssef Le Blanc centrum werd opgericht om kritiek te smoren en hun rechten zonder plichten te beschermen !! Hoe Kandanna Voorwattenna Wadisdanna……..

Reacties zijn gesloten.