7 gedachten over “Vrouwen- en andere rechten voor beginners

  1. Ze hadden zich die moeite kunnen besparen . Fluchtelingen kunnen helemaal geen Duits lezen . Ze hadden die tekst in het Arabisch moeten vertalen …. en dan nog……ze zullen er niet wakker van liggen…de Duitsers in ieder geval wel !

    • Via het bijhorend bruggetje kan men dezelfde affiches in andere talen lezen.

  2. Hahaha! D gaat ‘vluchtelingen’ terugsturen naar de landen langs waar ze de EU binnenkwamen! Behalve dan naar Griekenland, waarlangs de meesten werden binnengeloodst.

    • Syriërs mogen blijven. Misschien bedoelen ze dat het een afvallingskoers is. In Griekenland binnengekomen, vervolgens tweede veilige land, Albanië of Macedonië. De EU, resp. Merkel, zou Erdogan kunnen vragen ze terug te nemen om aan te tonen dat hij het wel degelijk goed meent met de “democratie”, een waardige EU-lidstaat kan zijn.

    • Ook gezien, maar we wachten op het vervolg om heel het plaatje te plaatsen.

  3. @ Frans ze is weliswaar van het vrouwelijk geslacht maar in wezen is het nog een kind +-16j weliswaar een dom kind, van een Dom Blondje gesproken, het zijn zulke wichten die snel de boerka zullen (moeten/willen) aantrekken eens zij getrouwd zijn met een Prins uit de bloedige duisternis.

Reacties zijn gesloten.