4 gedachten over “Zalig zijn de simpelen van geest…

 1. We kunnen er om lachen , maar spijtig genoeg is het wel zo (zo achterlijk zijn ze dan nog) Ok, elke Extremist die een gevaar vormt voor iemand anders zijn/haar leven mag men wat mij betreft in de gaten houden.

 2. ยท “Verdomme” vloekt de koffie,

  “ik sta hier al 5 min. heet en niemand die mij pakt.

  “Had dat dan gezegd” zegt de thee,

  “ik sta hier al 5 min. te trekke

 3. Inderdaad ze zijn simpel van geest . Ik heb nog nooit een VB militant gezien die een bommengordel droeg . Voor zover ik weet maakt het VB zich niet schuldig aan kruisigingen , onthoofdingen en dergelijke fratsen . Toch worden wij belachelijk gemaakt , aan de ketting gelegd met een plakker op de mond . Wij zijn het grote gevaar , niet die arme Fluchtelingen waar rood en groen een orgasme van krijgen telkens als zij ons overrompelen

  • @ Rene,
   heel die politiek correcte boel heeft nog nooit gehoord over vergelijkingen en verbindingen. Mochten ze dat kunnen ze zouden met het rood op de wangen staan door ons extreemrechts te noemen. Hoewel, ik vergis me: het is kwaadwilligheid.

Reacties zijn gesloten.