Vroeger een krant met een zekere faam, zoals De Standaard bij ons

Vroeger, toen Duitsland nog voor kwalitatieve degelijkheid stond, lazen we “Die Süddeutsche Zeitung”. Nu niet meer. Sinds een aantal jaren niet meer. De “Süddeutsche” is zo ver afgeweken van de oorspronkelijke krant zoals De Standaard bij ons.

Eergisteren werd het onderstaande wereldschokkend probleem voorgelegd: of een tante haar neefje nog het boek van J.K. Rowling zou mogen schenken. De papa van het neefje vindt dat de schrijfster transvijandig is en heeft zo zijn bedenkingen. Een familietrio weet raad.

Hoe die raad luidt en wie zitting hebben bij het adviestrio moeten wij u schuldig blijven; die bevinden zich immers achter een betaalmuur. Niet dat we geïnteresseerd zijn in het antwoord – we weten dat iedereen die slechts een klein beetje gezond verstand gebruikt, die de lessen biologie nog niet vergeten is, sowieso door de poco media verketterd wordt.

Bron: “Soll man “Harry Potter” noch verschenken?”

Waarom J.K. Rowling en Harry Potter met de papieromhaling moeten buiten gezet worden, verneemt u hier:

Mocht u zich willen informeren bij “een betrouwbare bron”, dan klikt u gewoon even op het onderstaande bruggetje van de nullenzender. Dit is één van de ontoelaatbare uitschuivers van Harry Potters schrijfster:

“mensen die menstrueren zijn volgens Rowling namelijk gewoon “vrouwen”

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/06/11/jk-rowling-onder-vuur/

Eén gedachte over “Vroeger een krant met een zekere faam, zoals De Standaard bij ons

  1. Het gaat van kwaad naar erger. Maar er is ook een licht aan het eind van de tunnel. Vandaag bij het boodschappen doen een man ontmoet van middelbare leeftijd die ook de gedane misleidende boodschappen van de media heeft ontdekt en de vinger op de wonde legt : we gaan naar een identiteitsoorlog; niet meer met de gewone wapens maar met hulp van de geinfiltreerde woke- en gendermedia. Ze beseffen alleen niet dat zij de eerste slachtoffers zullen zijn want ze hebben de navelstreng van hun bestaan zelf doorgeknipt.

Reacties zijn gesloten.