Vranckx geeft uitgebreide uitleg op de nullenzender

Neen, niet echt.  Wat dacht u?  De Palestijnen zijn de chouchou van heel de politiek-correcte pers.

Bewijs: Hamas gebruikt inwoners Gaza als menselijke schilden

‘Palestijnen vermoorden hun eigen kinderen’ – Hamas probeert Israëlische kernreactor te raken – Netanyahu aarzelt over grote grondoperatie

Palestijnse burgers op het dak van een gebouw van Hamas waarvan Israël had aangekondigd dit te zullen bombarderen. Door de aanwezigheid van burgers werd hier uiteindelijk van afgezien.

Hamas heeft de inwoners van Gaza bevolen om dienst te doen als menselijke schilden tegen de Israëlische vergeldingsaanvallen op doelen van de islamitische terreurbeweging. De Israëlische strijdkrachten geven –als enige leger ter wereld- vooraf juist meerdere waarschuwingen als ze een militair doel gaan bombarderen, zodat gewone mensen uit de buurt kunnen blijven. Hamas is echter uit op zoveel mogelijk burgerslachtoffers aan beide kanten, en eist daarom dat de Palestijnen zich opofferen.

In een Palestijnse Tv-uitzending (screenshot boven artikel) was te zien hoe Hamas burgers op het dak van een gebouw heeft geplaatst, waarvan Israël had aangekondigd dit te zullen bombarderen. Toen na een waarschuwingsschot niemand het dak verliet, besloot Israël het bombardement niet door te laten gaan (video).

Hamas verspreidt dit soort pamfletten in Gaza, waarin de Palestijnen worden ‘aangemoedigd’ dienst te doen als menselijke schilden: (1)

Lees verder bij collega blogger Xander

5 gedachten over “Vranckx geeft uitgebreide uitleg op de nullenzender

 1. Oorlog voeren tegen een volk dat de dood als hoogste genot ziet, is als Sinterklaas spelen in een kleuterschool.

 2. Waar het bij deze berichtgeving werkelijk om gaat, is het “in de watten leggen” van het islamitische kiesvee in België, dat op alle mogelijke manieren moet gunstig gestemd worden. Desnoods doet men de “regen om hoog vallen” om de stemmen van dit kiesvee niet in het gedrang te brengen. Het geeft dan ook een gedacht over de invloed en de macht van dit allochtoon kiesvee in de westerse landen en dan ook op de media, want elders in de EUSSR is het niet beter. Dit kiesvee en hun verkozenen wachten nu het geschikte ogenblik af om een greep naar de macht te doen. Het “ISIS” in Irak heeft bewezen dat dit zeer snel kan gaan, en men moet ook geen honderdduizenden manschappen hebben. Als ze beginnen op een vrijdagavond voor een lang weekeinde, is het al na enkele dagen afgelopen. Het enige probleem dat ze kunnen hebben zijn de “verkeersfiles” van de vakantiegangers!!!
  Nog belangrijker zijn echter de “collaborateurs en verraders” die voor dit kiesvee de “rode loper” hebben uitgerold, en het ganse veiligheidsapparaat hebben ondermijnd, van binnenuit via de “diversiteit” en van buiten uit via de “politiek van het gebroken geweer”. Het resultaat is nu een “folkloristische burgerwacht uit de 19de eeuw”, zo weggelopen uit een kluchtfilm van Louis de Funès.
  Dit is de belangrijkste les die uit de bovenvermelde berichtgeving moet getrokken worden. In feite is de capitulatie al getekend alvorens de “oorlog ” begonnen is.

  • Voor onze regeerders en Eurofielen kan de moslims niets misdoen het is altijd de fout van de anderen

 3. Feit blijft dat :
  – dat de palestijnen hun grond en huizen in bezit werden genomen.
  – dat in 1948 de massacre plaats vond in Deir Yassin waarbij ook vrouwen en kinderen genadeloos werden vermoord.
  – dat Ben Goerion de toegang tot de UK werd geweigerd omdat hij een terrorist was. Zijn uitspraken gelden tot op de dag van vandaag :
  “We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation, and the cutting of all social services to rid the Galilee of its Arabs population”

Reacties zijn gesloten.