Voorstel beperking immigratie leidt tot doodsbedreiging

De Zweedse minister van Immigratie Tobias Billström heeft doodsdreigingen ontvangen nadat hij afgelopen maand had voorgesteld om het aantal nieuwe immigranten te beperken. Minister Billström kreeg via Twitter een doodsbedreiging van de voorzitter van Jong Links Christoffer Hurtig uit de stad Luleå .

Hurtig op Twitter: ‘Ik wil Tobias Billström neerschieten. Ik kijk echt uit naar de dag dat hij doodgaat. Vanuit het diepste van mijn hart. Dat meen ik echt’.

Youth leader quits after Billström death threat

De islamitische bevolking van Zweden en Denemarken is de afgelopen 14 jaar verdubbeld. In Zweden vond de afgelopen 8 jaar een bevolkingsgroei van 5.6% plaats, die zeer overwegend het gevolg was van moslim-immigratie, moslim asielzoekers en een hoog geboortecijfers onder moslims. Om die reden is Zweden een van de snelst groeiende bevolkingen ter wereld.

De linkse jeugdleider heeft na zijn bedreiging ontslag genomen.

http://www.nieuwreligieuspeil.net/

3 gedachten over “Voorstel beperking immigratie leidt tot doodsbedreiging

  1. Vanuit het standpunt van die zandbakbewoners is het zeer begrijpelijk , minder moslims betekend minder te zeggen. In het westen hebben ze alles , in hun thuislanden hebben ze niks . Dank zij Allah leven zij nog in de middeleeuwen. Hun prachtregeringen hebben nooit gehoord van bijstand , leefloon , sociale voordelen enz enz . Ze komen nu naar ons en eisen alles op , waar onze voorouders voor gestreden hebben. Het is best vergelijkbaar met een koekoek die zijn eieren legt in een vreemd nest. De originelen vogeltjes of autochtoontjes worden eruit gesmeten als de allochtonen sterk genoeg zijn. Ik was O zo blij toen ik hoorde en las dat de allochtonen begraven werden in Gent, maar het betrof slechts “het woord” ! Die debiele rode smartlap burgermeester wil blijkbaar geen onderscheid meer maken , niet nodig dat zullen “zij” wel doen .

    • Mogen wij je bij deze onze verontschuldigingen aanbieden voor het “op het verkeerde been zetten”?

  2. Zweden en Denemarken is reeds door moslims immigranten veroverd gebied en daar valt niet aan te tornen, zoals Brussel de moslimhoofdstad is van Europa!
    Hetzelfde lot staat hier onze ministers te wachten om dezelfde reden!

Reacties zijn gesloten.