Voor de bouw van een moskee is er altijd geld te vinden…

Afbeeldingsresultaat voor islamiseringVlaams Belang voert vandaag actie om 11u tegen nieuwe megamoskee op Luchtbal Antwerpen

Ondanks een dubbelzinnig bericht in de media komt de nieuwe megamoskee aan de Noorderlaan 120 er wel degelijk.

Filip Dewinter kreeg bevestiging van het Antwerps stadsbestuur dat Bpost het betreffende postgebouw heeft verkocht aan de hoogste bieder: Centrum Toekomst Luchtbal vzw (CTL), dat nu moskee Attawhid runt in de Havanastraat achter de politiekazerne. CTL zamelt daarvoor 850.000 euro in. Bpost heeft in het contract met CTL bedongen dat het een deel van het pand (182 m2) zal huren voor het bedrag van 15.600 euro per jaar, om het postkantoor te behouden.

Dit dossier is een typisch voorbeeld van islamisering: wat begon als een kleine garageboxmoskee in de Baltimorestraat, werd een volwaardige moskee in de Havannastraat in dezelfde buurt en wordt nu een megamoskee van 1000 m2 voor vele honderden moslims, even verderop aan de Noorderlaan 120.
Ondanks de islamitische aanslagen en de aanhoudende verhoogde terreurdreiging gaat de islamisering van Antwerpen dus gewoon voort. Het Vlaams Belang verzet zich hiertegen en zal vrijdag a.s. om 11u ter plekke een symbolische actie houden.
Filip Dewinter zal de nodige toelichting geven.
Afspraak dus om 11u aan de Noorderlaan 120 te Antwerpen.

 

5 gedachten over “Voor de bouw van een moskee is er altijd geld te vinden…

  1. En de islamieten zullen er bidden voor de vrede, want zij zijn de echte vredelievende mensen op de wereld;

  2. En de zogezegde Vlaamse minister Geert Bourgeois van de NBA gaf met veel plezier miljoenen aan de moskeeën en dit omdat ze voor hem en zijn partij hebben gestemd.

  3. De dag dat het Vlaams Belang iets zal te zeggen hebben zullen ze (moskeeën) geen cent meer krijgen van de staat.

  4. Ik hoop dat er een paar idealisten beginnen met moskeeën in brand te steken, maar laat u absoluut niet pakken.

Reacties zijn gesloten.