Vluchtelingenapartheid

Homoseksuele en transseksuele vluchtelingen krijgen komende week een aparte opvang in de Duitse hoofdstad Berlijn. De eerste mensen van deze twee groepen kunnen vanaf dinsdag terecht in een onderkomen in het stadsdeel Treptow.  Er wordt opvang voorzien voor 124 geïnteresseerden. Men gaat ervan uit dat er niet minder dan 3500 seksueel-verrijkte vakkrachten in Berlijn verblijven.

Dat weten we dan ook weer.  Wouter Beke pleitte voor aparte opvangcentra volgens afkomst en burgerlijke stand.  Afghanen bij de Afghanen.  Irakezen bij de Irakezen.  Syriërs bij Syriërs.  Senegalezen bij Senegalezen.  Congolezen bij Congolezen… Rwandezen bij Rwandezen…. Euh… ergens moet er dan bij al die groepen ook nog eens gesegregeerd worden volgens stam, religie, geslacht, seksuele voorkeur, gezinstoestand, tafelmanieren, diploma, rookgedrag, nagelbijten, allergie, bloeddruk, wintertenen, haaruitval… We krijgen stilaan medelijden met de importsecretaris.

FT

3 gedachten over “Vluchtelingenapartheid

 1. Het nieuwe opvangcentrum voor de poep liefhebbers , krijgen die ook homo vrijwilligers , dan zijn er serieuse feestjes in het vooruitzicht . Wat gaan ze doen als er een lading mensenetende asiel zoekers uit donker afrika binnenkrijgen . Wij zien die samen met de Gutmenschen als “mens” maar zij zien ons aan een braadspit hangen met appeltje in de mond . Het is toch gewoon te gek voor woorden . Ik krijg echt medelijden met die importeur . syriers bij syriers , onnozelaars bij de onnozelaars enz enz , want als ge ze bijeenzet beginnen ze te vechten zoals misnoegde verwende kinderen . Mutti , Mutti toch , ik zou echt niet in uw schoenen willen staan …Van verrijking geniet enkel uw import , de profiteurs, tafelschuimers , de niksnutten , avonturiers . Je denkt toch niet dat uwe Duitsche onderdanen dat blijven slikkenn

 2. Raar hé, wij moeten overeenkomen met al die verschillende culturen die onderling zelf niet overeenkomen.

 3. Nog in Berlijn.

  De voorbije week kwam Netanyahu met zijn half kabinet naar Berlijn in het kader van de Israelische-Deutsche Regierungskonsultationen. Veel las je daar niet over in de Duitse kranten maar gelukkig hen ik HaGalil.

  Waar ging het over?
  -1 cyber-security: bilaterale samenwerking over de veiligheid op het internet. Daarbij de vorming van een coördinatie van noodgevallen teams, gemeenschappelijke vorming en preventie projecten.
  2-nanotechnologie: de uitbreiding van een gemeenschappelijk onderzoek in verband met de verandering van materialen, atomen, moleculen enz.
  3-Afrika-initiatieven: gemeenschappelijk initiatief van de buitenlandse ministeries
  van beide landen en dit tot de ontwikkeling van de volgende landen: Kenia, Ghana, Etiopië, Burkina-Faso, Kameroen en Burundi.
  Hoofdpunten zijn: voeding, het klimaat, de landbouw, water management, onderneming schap, gelijke rechten en steun aan de Women Empowerment.
  Daarbij werd nog onderhandeld over de uitbreiding van een dergelijke samenwerking in andere landen van de regio.
  4-Sport: voortzetting en uitbreiding van de samenwerking voor alle sporttakken en lichamelijke opvoeding.
  Een vordering voor tolerantie en het vredig samenleven in de sport.

  Of Duitsland nog veel Afrikaanse vluchtelingen moet opnemen kwam niet tot uiting. Maar ik veronderstel dat dit gezien de onzelfzuchtige plannen en de uitbreiding van verdere initiatieven in de landen van die regio het snel een einde zal nemen. Dan zijn ook de zorgen voor de Congolezen, Senegalezen en Rwandezen voorbij. Kunnen ze hun geaardheid volop beoefenen in eigen land

Reacties zijn gesloten.