Vlaanderen Vakantieland

Vlaanderen Vakantieland is voor de N-VA geen televisieprogramma maar gewoon beleid!

Rode Kruis maakt Lommels vakantiepark klaar voor 945 asielzoekers
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft aan de Lommelse burgemeester Peter Vanvelthoven bevestigd dat hij 945 vluchtelingen tijdelijk wil onderbrengen in het vakantiepark Parelstrand. Morgen moet de ministerraad hierover een beslissing nemen, aldus het Lommelse stadsbestuur.

Het stadsbestuur van Lommel heeft van staatssecretaris Francken de bevestiging gekregen dat hij vrijdag op de ministerraad zal voorstellen om in het vakantiepark Parelstrand 945 vluchtelingen op te vangen.  Lees verder…

 

6 gedachten over “Vlaanderen Vakantieland

 1. Mensen laten wonen in recreatiegebied, is dat niet in strijd met het gewestplan Vlaanderen? In Lombardsijde doen ze het nog beter, daar zitten asielverrijkers in het vakantiedomein van het leger, gelegen in de duinen.
  Door het duinendecreet zijn alle andere omliggende campings verdwenen, voor vreemdelingen kan alles.
  Ik woon in het hinterland van Middelkerke, onlangs een aanvraag ingediend om buizen in de gracht te leggen, om zo een toegang met 2 meter te verbreden. Heb van het Vlaams gewest dienst bos en groen een weigering gekregen, met de mededeling “de gracht en de weide bevind zich in duinendecreet”. Het perceel in kwestie bevind zich op meer dan 2km van het strand en duinen.
  Hier zijn in de verste verte geen duinen te zien alleen weides, akkerland en de hoogbouw van onze lelijke kustlijn.
  Van twee maten en twee gewichten gesproken!!

 2. Een plannetje van poco’s en trado’s om de “nieuwkomers” helemaal een vakantiegevoel te geven.
  @ Nico,
  Beste de ervaring die u hebt opgedaan, daar kunnen veel Vlamingen van meespreken, en dan spreek ik over, bouwvergunningen, zorg opname RVT, pensioen, subsidies, en ga maar door. Het is echt onbegrijpelijk. Eigen volk laatst.

 3. Dat vakantiepark krijg je nooit meer ontsmet, allemaal vreemde ziektekiemen, bacteriën – virussen – wormeitjes uit hun ontlasting tussen naden en kieren. Van toilet tot douche tot keuken, allemaal definief bezoedeld met vreemde ziektekiemen, waartegen ons immuunsysteem niet gewapend is. Wie wil daar nu nog op vakantie tegen betaling ? Die gasten krijgen hun vakantie wel voor niks, met nadien nog een leefloon bovenop. De westerse wereld is helemaal doorgedraaid.

 4. Vlaanderen vakantieland voor moslimtoeristen ! De correcten noemen dat Fluchtelingen . Wij zijn ook Fluchtelingen , ieder jaar als wij op vakantie gaan om te kunnen genieten . Het verschil , wij moeten betalen voor alles , zelfs voor de toeristen van Allah

 5. Geef nooit geld aan het Rode Kruis, het wordt gewoon gebruikt om het land islamitisch te maken.

Reacties zijn gesloten.