Vindt u dit nog normaal?

In Anderlecht is sinds mei een basketplein hernoemd naar Mehdi Bouda, een 17-jarige allochtoon die in 2019 om het leven kwam toen hij als verdachte op de loop was voor de politie bij een drugdeal en per ongeluk door een politievoertuig werd aangereden.

Gisteren vond er een baskettornooi plaats en kwam PS-burgemeester en baas van de politie, Close er spreken.

Bouda’s standbeeld werd onthuld. Het is een gedenkteken tegen het geweld door politie. (

Het voorstel ging uit van een gemeenteraadslid van Vooruit: Safouane Akremi.

In normale landen worden straten en pleinen vernoemd naar personen die iets positiefs gedaan hebben voor de gemeenschap. Hier worden ze nu dus op voorstel van Vooruit vernoemd naar allochtonen die op de vlucht slaan voor de politie als er controles worden uitgevoerd op drugbezit en drugdealen.

De Vlaamse agente Kitty Van Nieuwenhuysen, destijds 23, werd intussen al meer dan 10 jaar geleden doodgeschoten door drie allochtone gangsters vlakbij Brussel. Twee van de drie moordenaars zijn intussen alweer vrijgelaten. Er is in Brussel nergens een plein genoemd naar Kitty, laat staan dat er een muurschildering om haar te herdenken werd aangebracht.

https://www.rtbf.be/info/regions/detail_bruxelles-ville-commemoration-en-hommage-au-jeune-mehdi-bouda-decede-il-y-a-deux-ans?id=10827291

https://www.hln.be/brussel/basketbalplein-in-anderlecht-vernoemd-naar-overleden-mehdi-17~ac4f4b96/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

3 gedachten over “Vindt u dit nog normaal?

 1. Eenvoudig te verklaren : soort zoekt soort, en soort verdedigt soort.
  We zien hier de banden tussen alles wat links is, en de islam maar ook tussen links en misdaad. Beiden vormen een monsterverbond, waarbij de islam en de misdaad ingezet worden als wapen om onze westerse beschaving te vernietigen. En beide wapens worden dan bij manier van spreken op een voetstuk geplaatst en aanbeden als het Gouden Kalf. Dit zijn daden van hoogverraad. Na WO II zijn er veel meer voor minder tegen de muur gezet.
  En boven dit monsterverbond zweven dan de 2 Olifanten in de kamer, als de regisseurs, die met dit “hoogverraad” geen problemen hebben.
  Recent vielen er in Wallonië ongeveer 30 doden ingevolge de overstromingen, maar de ministers van de PS maffia bleven zitten. Als er een dode zou gevallen zijn bij de hongerstakers van de illegalen in die kerk in Brussel , dan gingen ze wel ontslag nemen uit de federale regering. Het illustreert waar hun werkelijke belangen liggen, met daarbij een provocerende en tergende selectiviteit.
  En de behandeling van Kitty !!! Gewoon een uiting van een diepgeworteld anti – Vlaams racisme, dat echter niet strafbaar is, wel integendeel, men wordt er voor gedecoreerd en in de adelstand verheven.
  De waarheid verplicht mij er echter toe, dat het voormelde gebeurt met actieve dan wel passieve collaboratie van verraders aan Vlaamse zijde. En met die PS maffia gaat de Grote Lijder dan aan tafel zitten om te onderhandelen over de toekomst van Vlaanderen, alsof een prostitué zou gaan kunnen gaan onderhandelen met haar pooier over haar vrijheid !!! Vergeet dat.
  En voor de rest blijft het overgrote deel in Vlaanderen slapen, maar zoals reeds gezegd zal het ontwaken op een blauwe morgen gruwelijk zijn. Men zegge het voort.. !!!!!!

 2. Als wij niet héél snel gaan ingrijpen dan is ons westers land voor 100% naar de kl*ten.
  Wij willen nergens aan islamitische waanzin blootgesteld worden, wij staan achter onze normen & waarden én seculiere wetten.
  Partijen met moslims in de gelederen zullen nooit een stem krijgen.

Reacties zijn gesloten.