Vijf minuten raddraaierij!

“Nee, Turkije hoort niet thuis in de Europese Unie. De leiders zouden er beter aan doen dit te zeggen. Vijf minuten politieke moed, aub.”

Karel De Gucht.  Lees hier het opiniestuk.

Mogen we even hierbij de stellingname van het Vlaams Belang in herinnering brengen?  De énige partij die consequent de toetreding van Turkije verwierp en blijft verwerpen.

8 gedachten over “Vijf minuten raddraaierij!

 1. Men hoort hier de logeman De Gucht die commentaar levert op een andere logeman Erdogan. De Gucht is niet bezig met Turkije maar met schadebeperking voor de VLD, om te voorkomen dat er stemmen zouden afvloeien naar het VB.
  Wat het nog erger maakt, is dat De Gucht ook een gewezen commissaris is van de EUSSR commissie. Een commissie die oorlog voert tegen onze westerse maatschappij en beschaving.(zie de uitspraken van Timmermans). Een EUSSR commissie die een instrument is in handen van de krachten achter de NWO, waar de loge een prominente en dominante rol inspeelt.
  De Gucht had die “5 min. politieke moed” beter gebruikt om te zwijgen!!
  Door zijn stellingname in de vrije tribune in de loge gazet HLN, gaat hij er immers vanuit dat we allemaal “nuttige idioten” zijn, die te stom en de dom zijn, om te zien, hoe hij staat te liegen. Liegen en bedriegen zijn echter ook één der belangrijkste kenmerken van een psychopaat.

 2. Geachte redactie,
  Mijn eerste gedacht was Koen Dillen??? dit moet een vergissing zijn. Daarom sluit ik me aan bij anna bijns. Ik ga geen verhaal ophangen over overlopers en verraders. Geef mij maar heren zoals Annemans en Claeys daar kunnen we tenminste echt op rekenen.

  • Het ging om de boodschap in tempore non suspecto. Dat Koen Dillen in beeld kwam als mede-auteur van het boek ‘Turkije, een brug te ver’ kan niet geloochend worden. We wilden slechts aantonen dat het VB al jààààren op dezelfde nagel blijft kloppen: ‘geen Turkije bij de EU’.

   • Dat had ik ook zo begrepen, daar niet van.En de reactie van de redactie had ik ook verwacht, maar ik heb mijn buik vol van verraders en overlopers allerhande. Ook Van Overmeire kwam op een gelijkgezinde blog in de kijker met zijn baardapen tweet. Ook daar heb ik mijn ongenoegen over geuit. Overlopers moeten doodgezwegen worden.

 3. Twee polen beginnen in deze dagen hun laatste beslissende strijd: aan de ene kant een vastbesloten minderheid, die tegenover de brede massa van niet-vastbesloten mensen, onverschilligen, luiaards, vijgen, steeds een minderheid zullen blijven. Aan de andere kant een meerderheid die de krijtlijnen volgen van hen die een nieuwe orde tekenden – niet voor de eigen regio en het eigen volk maar voor wereldheerschappij- met het politiek correct denken op kop. Bijgevolg moet het wel de minderheid lukken om de toekomst te bepalen.

Reacties zijn gesloten.