Verplicht vak…

… in opleiding ‘Geschiedenis’

Ze zouden er beter een verplicht vak bij de opleiding ‘Criminologie’ van maken!

Permalink voor ingesloten afbeelding “We zijn te eurocentrisch gericht”, zegt professor Marnix Beyen. “De islamcultuur is aanwezig op alle continenten. Bovendien zijn de islamitische werelden nauw vervlochten met de joodse en de christelijke culturen.”  Lees meer…

15 gedachten over “Verplicht vak…

 1. Als men prof Walter Nonneman bezig hoort, is dit initiatief er een logisch gevolg van.
  http://www.diver-city.be/2009/09/moslimas-steunen-in-hun-strijd.html
  De kruiperigheid kent dan ook geen grenzen.
  Als men dan toch objectief over de islam wil informeren kan men beter prof em. Urbain Vermeulen vragen voor enkele gastcolleges!!
  Of pater Daniel Maes, een echte ervaringsdeskundige !!
  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1664682/2013/07/06/Vlaamse-norbertijn-van-Abdij-van-Postel-met-de-dood-bedreigd-in-Syrie.dhtml
  Het feit dat het dan nog gaat over een “verplicht vak” in de opleiding Geschiedenis,
  degradeert deze opleiding dan ook tot een opleiding in “politiek correcte indoctrinatie”.
  Men zal er dan ook gebruik van maken als “buisvak” om de “vijanden” van de multikul te identificeren en te neutraliseren. (in typische sovjet stijl).
  Hoe laag kan een universiteit vallen!!!

  • Pater Daniel Maes is, behalve een echte ervaringsdeskundige, ook een zeer naieve mens. Zo beseft hij niet eens dat het christendom in Europa op sterven na dood is, en dat hij van de islamofiele clerus geen enkele hulp moet verwachten.

  • Mogelijk is monseigneur Bonnie lid van de beheerraad Ik denk dat hij daar gevaar zal lopen want al die islamieten zijn tegen homo’s

 2. En de studenten moeten ntl arabisch leren, eigenlijk de enige taal waarin de nauwelijks te begrijpen koran mag gelezen worden… Zodat niemand leest dat er staat: een maagd van 72 ipv 72 maagden.

  En dit is nederlands van mijn voeten voor een professor:
  “Jonge moslims weten even weinig over hun cultuur als wij over die van hen”, zegt professor Isa Blumi.
  Moet zijn:
  “Jonge moslims weten even weinig over hun cultuur als wij” tout court
  of:
  “Jonge moslims weten even weinig over ONZE cultuur als wij over die van hen”, maar dan zal een vak islamologie zeker niet helpen

 3. De Wever: “Nieuwe organisaties zoals Sharia4Belgium duiken op”

  De Antwerpse unief is er een van, en Bartje de Zever zag dat het goed was

 4. Alweer het zoveelste bewijs dat als een perfesser of moet ik schrijven ‘perverser’ een natte droom heeft de autochtone bevolking de dupe is.
  Die rotzooi ‘islam’ moet eruit en niet erin want nooit of te nimmer zullen wij rekening houden met die achterlijke barbaarse smeerlapperij, wij zullen onze kinderen en kleinkinderen weghalen uit dergelijke scholen resp. universiteiten want wij willen geen verziekte kinderen resp. kleinkinderen.
  En maar knikken en maar likken en maar slikken, walgelijk en degoutant.

 5. In de les geschiedenis zal men dan niet meer spreken van de bevrijding van het Heilig land door de kruisvaarders, maar zal men spreken van de veroveraars en avonturiers die veel te gewelddadig tewerk gegaan zijn bij de verovering van de Tempelberg. In de lagere school gaat de geschiedenisles zelfs zover niet meer. Daar beginnen ze met ’40-’45 en sinds verleden jaar spreekt men ook over ’14-’18

 6. Fantastisch voorstel… Fikken is PRO indien er begonnen wordt met de jaren 622.
  De Mekkanen beseften héél goed met wèlke fantast zij te doen hadden, èn beslisten om “mo” te vermoorden. Gelukkig voor hem, had hij één jaar voordien een brief laten schrijven naar de Medinaren, dat “a***” SLECHTS een “nieuwe god” was tussen de àndere goden van de Medinaren, zodat… mo met een gerust hart kon vluchten vàn Mekka nààr Medina. ( * )
  Doch… eenmaal “gesettled” in die laatste stad, beval die roverhoofdman zijn volgelingen,: “vernietig alle afgodbeelden in Medina & dood hun dienaars”…
  Ongeveer 350 tempeltjes mèt hun beelden werden vernietigd !!!
  De helft van de oorspronkelijke bevolking maakte kennis met het zwaard.
  (*) Staat bekend door Rushdi als “de duivelsverzen”.
  Vandààg gaat het nog evenzo: bij IEDERE veroverde stad, worden de vele-eeuwen-oude overblijfselen (die op de Unecolijsten van bescherming staan) VERNIETIGD
  Voilà, in een notendop de geschiedenis van de is****, méér hoeft men er niet over te leren.

 7. Eindelijk ! Het was lang wachten maar nu krijgen we op het hoogste onderwijsniveau , het onderwerp “”Islam””
  Deze godsdienst , beste studenten typeert zich als , hoe dommer of idioter , hoe groter het geloof in Allah zal zijn!
  Islam is de meest verscheurde godsdienst ter wereld , verschillende stromingen binnen de Islam , zoals de Alabieten de sjilieten , soenieten , de kustmentieten enz , kunnen elkanders bloed drinken en moorden elkander uit , maar zijn allen verbonden aan een en dezelfde Allah , vrede zij met hem ! Iedereen die zich niet onderwerpt aan deze hersenschim zijn varkens en apen die de dood verdienen . Ook homo’s dienen te worden uitgeroeid . vrouwen worden gedwongen hun lichaam en vooral hun rondingen te verbergen ,zodat zij geen onreine gedachten kunnen opwekken bij de liefhebbers van verkrachting . Als zij dan toch slachtoffer worden , steniging , want het is en blijft tenslotte hun schuld . Ze mochten niet dit of dat , ze zullen wel iets uitvinden , die van hen dader maakt en de schuldige slachtoffer . De sharia is een correcte strafuitvoering van Allah’s wil ! Handen afhakken , onthoofdingen , kruisigingen folteren, levend verbranden of begraven , masaal executeren van weerloze slachtoffers horen bij “het leven zoals het is” bij de meest vromen van Allah zoals IS . Allahu Akbar !!
  Aanslagen wereldwijd door martelaren , waarbij zoveel onschuldigen slachtoffer het leven lieten worden geprezen door den top van de geestelijke leiders !
  Varkenvlees nuttigen is totaal verboden , het is een vorm van kanabalisme want het verstand van de extreme Koranneuker staat het dichts bij dat diersoort !
  WC papier kan vervangen worden door met de linkerhand hun meest intelligent lichaamsdeel te reinigen naar het voorbeeld van de grote profeet.
  Dat de Islam de meest groeiende godsdienst ter wereld is heeft te maken met het feit dat zij de negatieve instincten van de mens wakker schud en het grootste krapuul en niksnutten doet geloven dat zij waardevol zijn .
  Indien U beste studenten later uw vrouw eens ongestraft een goede rammeling wil geven en heer en meester wil zijn over de meest zwakken uit onze maatschappij , aarzel dan niet en schrijf U in voor deze Islam cursus . De godsdienst die tenslotte de ganse wereld zal veroveren , terug naar het stenen tijdperk waar het leven eenvoudig was en het geluk heel gewoon

 8. Volgens Marnix Beyen: “De islamcultuur is aanwezig op alle continenten. Bovendien zijn de islamitische werelden nauw vervlochten met de joodse en de christelijke culturen.”
  En vandaag in HLN: Bryan De Mulder (Antwerpse Syriëstrijder) zonderde zich steeds meer van zijn familie af. Hij wilde dat ook zijn familie zich tot de islam bekeerde. Dat had hij gelezen in de koran. Een moslim mocht geen contact hebben met christenen en joden.

 9. En hoe gaat men de slag bij Poitiers voorstellen?
  De terroristische leider van de Franken, Karel Martel, versperde de vredevolle opmars van de islam door zijn bende folterpraktijken te laten toepassen samen met het afhakken van hoofden van onschuldigen. Door hem moesten de Europese volkeren 13 eeuwen van beschaving en vredevol samenleven missen + de wijsheden van de profeet.

 10. Het was niet vandoen om Uw sombrero af te zetten, beste René, doch wél Uw donkere zonnenbril…: Volgens Uw quote: “aarzel dan niet, en SCHRIJF U IN voor deze cursus i**** ” … is de inschrijving op vrijwillige bazis; ECHTER, van “vrijwillig volgen” is er absoluut géén sprake, hoor…
  àl wie het vak “geschiedenis” wil studeren IS VERPLICHT !!! om… niet deze van de eskimo’s te volgen, maar WEL deze van die ^/¨ç´%@&§.
  Verder wél een flinke duim-omhoog voor Uw reageervlijt van vandaag.

 11. Misschien kan die professor in de Islamfratsenlogie mij eindelijk een antwoord geven op mijn prangende vraag . Als een martelaar wordt opgenomen in het pretpark van Allah krijgt hij de beschikking over 72 maagden !! Maar hoe zit dat met een “martelares” die zichzelf heeft opgeblazen voor het goede doel . Krijgt zij ook de beschikking over 72 bronstige jonge mannen die staan te trappelen om de eerste te zijn . Ik zou echt niet in haar plaats willen zijn . Ik verwacht van de prof die zonder twijfel “Golfbrekers” leest een academisch antwoord , geen rond de pot draaierij

  • Vrouwen krijgen een nieuwe boerka en een volledig set inox kookpotten Rene.

Reacties zijn gesloten.