Democracy is bullshit !

columbo

‘Met alle middelen’, is de arrogante uitspraak van toback enkele jaren geleden.
Als een lakei van het regime dit luidop zegt weet dan dat er vooraf in de wandelgangen en de loges over gesproken is, weet dan dat het justitieel apparaat al in werking is gezet om “het probleem” aan te pakken, weet dan dat de staatsveiligheid in werking is, weet dan dat operatie beschadigen aan de gang is, weet dan dat alle gestelde lichamen en machten betrokken zijn om “het probleem” uit te roeien.
Het gaat moeilijker als het om bekende personen of organisaties gaat, de individuele burger wordt gebroodroofd en psychologisch murw geslagen.
Bij beschermelingen van het regime echter worden de rangen gesloten om hen wit te wassen. Een jaartje uit het nieuws of naar het buitenland en de domme massa is het vergeten, zie Van Den Broecke met zijn geldverbranding.
Dat is de gang van zaken.
Neen ze gaan niet meer openbaar executeren om het probleem openbaar op te lossen en als voorbeeld te stellen, het is veel geraffineerder geworden, de burger is mondiger geworden en er is internet. Er zijn, of moet ik zeggen waren, burgerrechten in de grondwet ingebouwd.
Maar zoals in een dictatuur waardig wordt de grondwet dan maar bijgeschaafd, in stilte, zonder veel tamtam, met enkel een paar regeltjes in het staatsblad die iedere burger geacht is gelezen te hebben.
Dan kan men uitpakken voor de rechtbank, kijk mijnheer de juge dit is een gevaarlijke hond, hij bijt als hij geslagen wordt.
Als men eenmaal in dat net gevangen zit is er geen ontkomen meer aan, alle registers worden opengetrokken, je leven word doorgelicht om te zoeken naar het minste detail dat bruikbaar kan zijn, er wordt een beeldvorming geschapen die moet dienen voor de media, om later de terminale slag te kunnen rechtvaardigen en de openbare opinie te beïnvloeden .Als later het probleem definitief uitgeschakeld moet worden lijkt het de evidentie zelf.
Wat zei u, ze gaan niet meer zover?
Wie niet inziet hoe ver dit kan gaan, moet de zaak dutroux nog eens doornemen, de betrokkenheid van de finefleur van belgië is bekend in die smerige zaak, tot en met het koningshuis. In totaal zijn negen mensen ge-verongelukt of ge-zelfmoord. Zij gingen getuigen of waren op weg naar de rechtbank. Rechters werden ontslagen uit de zaak, gendarmes werden overgeplaatst en bevorderd, de getuigen die door de media bekend geworden waren zijn opgevoerd als dement, dossiers zijn verdwenen. Dat was het ondergronds werk van de staatsveiligheid, de graafwerken op zoek naar lijken was de façade.
Dat was een belgische crisis die vakkundig in de doofpot beland is, de echte schuldigen zijn nog aan de macht of in de adelstand verheven, de gemediatiseerde zondebok zit vast in de moderne vergeetput. Het recht heeft gezegevierd. De belgische vlaggen kunnen weer fier gehangen worden op 21 juli
Als een veroordeling minder dan zes maanden gevangenis is wordt de straf niet uitgevoerd om de overvolle gevangenissen te ontlasten, maar er is altijd plaats voor de vijanden van het regime. Het belgische regime heeft nooit en zal nooit vergeven. Alle landen hebben kort na de tweede wereldoorlog amnestie verleend. Deze onstaat, gedirigeerd door de francofonie teert op wraak en zal nooit vergeven.
De staatsveiligheid in dit land dient enkel om de binnenlandse oppositie van het regime aan te pakken, de echte criminelen en spionnen kunnen het land in en uit en staan zelfs op hun loonlijst, rechters, politiek benoemd, en journalisten zijn de gefinancierde vazallen. Vlaanderen wordt getolereerd zolang ze economisch nuttig is maar zal, zoals nu het protesterende individu, geruïneerd worden als ze geen nut meer heeft. Laat ons dat goed beseffen.
Als men ziet hoe men verhofstadt en leterme klein gekregen heeft, als compesatie een postje in de EU en IDEA, geloof ik niet meer in de zachte aanpak voor een onafhankelijk Vlaanderen.
Het is nu wachten tot de staatsveiligheid aan mijn deur staat om het probleem aan te pakken.
Eentje die het anders uitdrukt, maar hetzelfde zegt…….

3 gedachten over “Democracy is bullshit !

 1. wat wil je met een Vlaming die bang is en vooral dom.
  de vlaamse beweging heeft nooit een militaire tak gehad.
  wat een historische fout was.
  gerry adams en ze’n makker praten nu met prins charels
  als je begrijpt wat ik wil zeggen ,,,voor ze aan mijn deur staan

 2. Over de toestand in Frankrijk :
  http://www.prisonplanet.com/french-mayor-forced-into-mental-institution-for-islamophobic-comments.html
  De Vlaming of toch ten minste het klootjesvolk dat er moet voor doorgaan, is niet bang of dom, maar “laf”.(uitgezonderd wanneer het er op aan komt te vechten op leven en dood, met diegenen die weigeren laf te zijn, en hier ziet men dan ook de ware aard van dit kruiperig klootjesvolk).
  Aaron Cop heeft wel gelijk wat de afwezigheid betreft van de “sterke arm” bij de Vlaamse beweging.
  Geschenken worden er immers niet gegeven… en zoals Mao ook zegde :
  “De macht komt uit de loop van een geweer”.
  Het is dus niet met “heiliger te zijn dan de paus” dat men er gaat komen.
  In een crimineel corrupt systeem gekenmerkt door o.a. de belgische ziekte, past alleen een ruwe, rauwe ongezouten taal… maar waarmee dit klootjesvolk blijkbaar al zoveel problemen heeft, en wat moet het dan zijn met de daad bij het woord !!!
  Ik verwijs naar de verkiezingen van mei 2014..en het is dan ook duidelijk dat dit klootjesvolk verslaafd is aan de “zalige leugens”.
  Het is dan ook dit “klootjesvolk” dat stemt voor de toestanden zoals beschreven in de bovenvermelde tekst, maar waar de ruwe werkelijkheid nog veel erger is.
  Het aantal “onschuldige” slachtoffers bij al deze schandalen loopt in de honderden..Ik zeg wel “onschuldige”, want er zijn er ook anderen.
  Als men echter alle slachtoffers telt, ten gevolge van misdrijven gepleegd de laatste 30 à 40 jaar,door geïmporteerden en autochtonen die achter slot en grendel moesten zitten, dan loopt het aantal in de duizenden!!.
  De voormelde tekst is in grote lijnen dan ook een synthese van de elementen in mijn vroegere reacties.
  De redacteur moet zich geen zorgen over de staatsveiligheid aan zijn deur.. er zijn immers andere methoden zoals toegepast bij Cools, Vanderbiest (die tegen een deurklink viel), Daerden, die een hartaanval kreeg, de generaal Lefebvre.. de advocaat generaal Massa.., Ward Beyssens de verdronk in een vijver van een halve meter diep, Van Miert die van de ladder viel.. en met dan als laatste wapenfeit , Steve Stunt die verdrinkt in het kanaal….enz..enz=beperkte opsomming!!
  Tegenwoordig zijn vooral hartaanvallen en hersenbloedingen in de mode!!
  Als er dus iets moet opgelost worden zal men wel beroep doen op “deskundigen”..en een bepaalde buitenlandse dienst is daar zeer bedreven in.
  Het is dan van belang een goed testament op te stellen en de begrafenis te regelen, bij voorkeur in gesloten kring, om te voorkomen dat de “deelnemers” zich nadien nog blootstellen aan chantage!! Alles kan!!!
  Verzet U ook tegen afstand van organen en zeker tegen crematie en euthanasie, kwestie van het niet te gemakkelijk te maken. Als U beschikt over een “geheim beerput” dossier, als levensverzekering, zorg dan dat het boven water komt na de begrafenis.
  Door al deze schandalen loopt als een rode draad, de chantage met corruptie- en zedendossiers. Deze zedendossiers hebben ook betrekking op bepaalde “inwijdingsrituelen” van occulte organisaties. Het resultaat is een systeem waar iedereen moet zwijgen voor iedereen, en iedereen wordt afgedreigd. Ten andere als men niet kan afgedreigd worden, is er geen schijn van kans meer om toegang te krijgen tot een een verantwoordelijke positie!!
  Het is hier nog erger dan in Italië.. om wille van de wet van de “omerta” die in de belgische beerput veel dwingender wordt gerespecteerd. ( zeker door de media!!).
  Als men in Rome in bepaalde boekhandels rondkijkt vindt men er honderden boeken over alle mogelijk schandalen en er is een voortdurende verse aanvoer.. in dit apenland is dit ondenkbaar.
  Inzake amnestie : dit kan alleen verleend worden door een onafhankelijk Vlaanderen.. en amnestie is dan niet voldoende , het moet gaan om een volledig herstel in eer en rechten en waarbij duidelijk moet gesteld worden dat een Vlaming in eigen land het recht heeft te doen wat hij wil.. en niemand maar ook niemand heeft zich hiermede te bemoeien, en dus zeker geen belgische bezetters. (en nog minder Bartje de verrader).

 3. Democracy is when two wolves and a sheep decide
  what’s for dinner.

Reacties zijn gesloten.