4 gedachten over “Verkiezingen: bent u er gerust in?

 1. Doe de stemtest.
  Achterdochtig als we zijn hebben we de stemtest getest in groep met exact dezelfde antwoorden, dat toch als resultaat verschillende partijen gaven.

 2. “stemtest”… het volstaat die te bekijken en het doel is duidelijk, suggestief punt aan de lijn.
  Wat ik tot mijn genoegen vaststel is dat de mainstream media samen met de mainstream politieke partijen (dus alle behalve DE partij) “bevreesd” zijn voor de sociale media waar DE partij goed (understatement) scoort.
  Nogal wiedes, er is een schutskring rond DE partij waar het publicaties betreft in papieren (neuzel) pers, wil wel opmerken dat de enige die dit, in de overdaad aan sturing door mainstream media, zei Rik Van Cauwelaert was.
  Anderzijds is hij net als de andere(n) “pers” en/of politiek niet van overtuigd dat DE partij gediscrimineerd wordt door de mainstream media, hij ziet waarschijnlijk niet altijd het busje vitriool achter de deur staan.
  Wil ook eens opmerken dat ze in Nederland jaren terug op potlood en papier overgeschakeld zijn nadat studenten (ik geloof van de Universiteit Delft) in een wip en een zucht hadden aangetoond dat de pc allesbehalve veilige manier is van stemmen.
  Tussen haakjes, heb leren programmeren in de jaren ’80 progammaatje compileren duurde toen letterlijk een halve dag, vandaag doe ik dat al lang niet meer maar mijn kennis in deze is nog goed genoeg om te weten dat het manipuleren POEPSIMPEL is.
  En een hack is echt niet moeilijk want hun “veilige” stemcomputers zijn echt geen standalone dingetjes..
  “De keizer krijgt een kaartje waarop staat op welke partij hij heeft gestemd”, ik lag net niet onder tafel bij deze domme dwaze praat van regeringszijde.
  Wat er opgeslagen wordt en wat er geprint wordt kan zelfs een puber die recht van school komt reeds klaarspelen.
  Twee (aanstaande) gebeurtenissen die mij genoegen (gaan) doen, de remonte van DE partij en in Groot Britagne Nigel Farage die een hoeksteen uit de lemen reus (de eu) haal.
  Uiteraard ook niet te vergeten (als ze hun onderlinge meningsverschillen opzijzetten) het anti eu blok die een sterke vuist zal maken in eu HQ brussel en de multikulle islamofiele soorten hun Dantes inferno kan stoppen.
  Mijn (ALLER)grootste wens is dat de ratten van de NVA keihard op hun facie vallen, De Wever en Francken als meest beschadigde, zou dat gebeuren (zeker die twee) wil ik best eens naar Santiago De Compostella gaan.

  • Misschien had je die bedevaart al eerder moeten doen… vroeger gingen mijn (groot)ouders naar Scherpenheuvel om er een kaarske te laten branden voor “een goede intentie”. Maar dat was nog in de tijd dat de paus geen wereldvreemde communist was.

Reacties zijn gesloten.