8 gedachten over “Verenigde Pegida in Aken

  1. Door het vetter gedrukte ‘samen zijn we sterk’ denk ik eerder dat het door een Vlaming werd opgesteld die zijn geschiedenis nog kende. Het Prinsbisdom Luik werd gerekend tot een deel uit van de Zuidelijke Nederlanden (daar werd ook veel Nederlands gesproken) en was sterk verbonden met Aken omdat het tot de Nederrijnse-Westfaalse Kreis behoorde. Einde 1700 werd het door Frankrijk geannexeerd.

    • p.s. met mijn verontschuldigingen aan Frans omdat ik weer niet in mijn ogen heb gewreven en de geschiedenis erbij sleur.

      Voor het overige blijf ik de mening toegedaan dat Frankrijk een imperialistisch land was en blijft en dat België zich moet oplossen.

    • En die gaan ntl nooit meer terug. Het gaat hier druk worden. Veel woningen bijbouwen, de bouw tevreden, de OPEN-VLD tevreden.

Reacties zijn gesloten.