Veelwijverij wordt niet alleen geduld,

… maar zelfs mogelijk gemaakt door het gastland, m.n. Duitsland

Als staatsmedia in de taal van de Prachtlander informatie verstrekken hoe men niet alleen zijn echtgenote A naar Duitsland haalt, maar bovendien echtgenote B, C, D… én al de gezamenlijke kindjes, dan mogen wij zonder schroom erover berichten.

Een vertaling naar het Nederlands van onderstaand bericht:

“U bent een Arabische asielbedrieger, euh… beschermingszoekende, en u wilt uw tweede vrouwtje naar Duitsland halen? En u bent de Duitse taal niet machtig?

Geen probleem! De WDR in Keulen leert u in het programma “WDR for you” – ook in het Arabisch – alle kneepjes van het asielbedrog dat de vervollediging van uw sibbe moet mogelijk maken. Bekijk hiervoor de video in de tweet, vervat in het artikel van Philosophia Perennis.

In de uitzending vertelt de Duits-Iraanse moderatrice Isabel Schayaniauf met een Arabische tolk aan haar zijde hoe “gezinsherenigingen” lukten dankzij de trukendoos.

De trouwlustige man moet met één van zijn echtgenote, bv. echtgenote A, en aantal kinderen naar de gewenste bestemming – Germoney – reizen en daar “bescherming” aanvragen. Het is opletten geblazen dat niet de verkeerde kinderen meegenomen worden; dus niet de kinderen van de echtgenote A die met haar echtgenoot de aanvraag voor bescherming doet, maar wel deze van de wachtende B,C,D… .

De truuk bestaat eruit dat vervolgens de Duitse overheid het niet over haar hart kan krijgen de bloeikes van kinderen zonder de aanwezigheid van hun échte mama te laten opgroeien. Omwille van het “kinderwelzijn” en de “gezinshereniging” mag de echte moeder dan ook op kosten van de Duitse belastingbetaler achterna komen.

Ja maar, dat kan toch niet? In Duitsland heerst toch orde en discipline, is een functionerende rechtstaat (… niet te verwarren met rechtsstaat), veelwijverij is toch verboden, wordt niet erkend… Tja. Daar kan een mouw, of meer, aan gepast worden. De echte moeder (s) wordt dan geboekt als alleenstaande ouder. Met alle sociale steun die daaraan verbonden is. Ook al voelt zich zich misschien miskend door haar echtgenoot (… die kan wel op bezoek komen, maar er niet officieel wonen…) maar dat is een kleine opoffering voor wat daar aan financiële steun, sociale hulp e.d. tegenover staat.

Echtgenoot blij. Kan van het ene bed in het andere kruipen. Kindjes maken. Kinderbijslag innen. Grotere woning toebedeeld krijgen. Het pasjaleven is zo slecht nog niet. En al die kindjes die gaan later het pensioen van de domme Duitsers betalen.

D. Doof = N. dom, idioot