VB haalt niet zwaar uit naar N-VA (met aanvulling)

“Het Vlaams Belang is een ijsbreker”

Wij  hebben het juist genoteerd, Gerolf.

Wij hebben er nota van genomen dat het Vlaams Belang zich in haar nieuwjaarsboodschap énkel richt aan de vroegere VB-kiezers die het eens met de N-VA hebben willen proberen.

Wij hebben samen met de heren en dames van de kwalliteitsmedia moeten vaststellen dat U er niet veel over kwijt wou, dat U slechts één ding wou zeggen:

Hallo, hallo, wie heb ik aan de lijn? 
Wie er gisteren in Antwerpen niet bij was, wie niet op ‘t Eilandje nieuwjaarswensen kwam delen, de obligate drie kussen links, rechts, links mocht geven en ontvangen, wie de VB-vloot niet gezien heeft, wie de metafoor van “ijsbreker” niet begrepen heeft, die kan via dit bruggetje naar het Vlaams Belang overschakelen om de toespraak van Filip Dewinter en Gerolf Annemans te lezen.   U bespaart meteen de aankoop van een krant, want daar zult u dit staaltje van bevlogen Vlaams-nationalisme niet in terug vinden.  Tenzij enkele zinnetjes op een godvergeten plaats op een bladzijde bestemd voor oninteressant, snel te vergeten, binnenlands nieuws.

Hier kunt u zelfs beelden van de nullenzender bekijken.

En van de regionale ATV met dezelfde kleur:

FVE

2 gedachten over “VB haalt niet zwaar uit naar N-VA (met aanvulling)

  1. Hopelijk wordt het VB na 25 mei de ijsbreker richting Vlaamse onafhankelijkheid. Op de tweespaltige N-VA moeten we als Vlaming niet rekenen.

  2. Inderdaad op de NVA moeten de echte nationalisten zeker niet rekenen en ik hoop uit gans mijn hart dat de volgende verkiezingen een nieuwe start wordt voor de enige betrouwbare partij die het Vlaams belang is

Reacties zijn gesloten.