Van dialoogtherapie naar zieligheidsindustrie

‘Leunstoeltheologen zoals Lieven Boeve’ moeten volgens Jean-Marie Dedecker eindelijk zelf eens leren dat religie tot de strikte persoonlijke levenssfeer behoort. ‘De dialoogtherapie wordt stilaan een zieligheidsindustrie.’

Nu gaat Boeve ook nog pedagogisch gesluierd knielen in islamitische gebedshuizen die hij wil installeren in zijn katholiek onderwijsnet, samen met islamlessen en de revival van de hoofddoek.

Het is merkwaardig dat dergelijk dhimmitudegedrag verdoezeld wordt als een christelijke deugd van barmhartigheid.

Met dialoogscholen zetten we onze identiteit in de uitverkoop’  Lees hier het opiniestuk van Jean-Marie Dedecker.

4 gedachten over “Van dialoogtherapie naar zieligheidsindustrie

 1. Die ordinaire onbetrouwbare Boev(e) moet ontslagen worden zodat dit vernietigingsproces van onze beschaving stopt en overal moeten islamieten buiten gesmeten worden want islam is de kanker in ons land, een levensgevaarlijke kanker die kinderen en vrouwen misbruikt en moorden als een hobby beleeft.

 2. JMDD. begaat hier de kapitale fout de islam te beschouwen als een godsdienst.
  Het gaat hier om een totalitair gewelddadig systeem, met psychopathische kenmerken dat grote gelijkenissen vertoont met het communisme.
  Alleen al het aantal slachtoffers =270 miljoen, moet al meer dan voldoende zijn, om te weten waarover het gaat.
  Wat Lieven Boeve betreft, is het noodzakelijk te weten wie er achter dit individu schuil gaat. Voor wie rijdt hij??? Als een dergelijk individu , op die plaats , zo een voorstel doet, dan is er str.. aan de knikker!!!
  In alle geval gaat het hier niet om een “leunstoeltheoloog” maar om een verrader & saboteur.
  Is Boeve soms ook een “broeder ??”. JMDD kan het best eens vragen aan broeder Boudewijn B. (de mol van de loge bij LDD).
  JMDD schopt zoals gewoonlijk wild om zich heen, en zijn “supporters” zullen dit prachtig vinden, maar hij laat na de juiste analyses te maken, de juiste vragen te stellen en het juiste taalgebruik aan te wenden.
  De vragen die steeds en in eerste instantie dienen gesteld te worden zijn:
  “Wie heeft de islam hier binnengehaald en binnen gehouden ??”.
  “Wie zijn de verraders en hun zetbazen??”
  “Wie heeft deze verkozen??”
  “Wat zijn de verborgen agenda’s??”.
  Men dient ook het onderscheid te maken tussen oorzaak en gevolg.
  Men dient vervolgens de rol te bekijken van de loge mafia’s, in de oorlog tegen onze westerse beschaving, want het is daar dat het uiteindelijk om gaat, en waarvoor o.a. de invasies en de islam als wapen worden ingezet.
  Dit is de essentie van de ganse problematiek.
  Als hij het dan toch over de “dialoogschool” wil hebben, dan dient hij dit te plaatsen in de strijd om ons onderwijs te vernietigen cfr de plannen van de NWO. (via de import).
  Een onverdachte bron over G.B.:
  http://www.breitbart.com/london/2016/04/18/crisis-britains-primary-schools-due-immigration/
  met citaat :
  “Many thousands of parents will miss out on the first choice of primary school for their children due to uncontrolled mass immigration, a government minister has said.
  Employment Minister Priti Patel made her comments on the day parents across England and Wales find out where their children will be going to primary school, with councils struggling to find enough places, the Daily Mail reports.”(=einde citaat).
  Het vernietigen van het onderwijs in het Westen is dus één der belangrijkste doelstellingen van de krachten achter de NWO.
  De “dialoogschool” past daar dan ook volledig in. Een benaming waarmee in feite de “vuilbak school” wordt bedoeld, waar rotzooi wordt gefabriceerd. Dit is de werkelijke bedoeling ervan.(en dit met behulp van het cultureel marxisme).
  Het is dus nog wachten tot het licht schijnt in de duisternis, voor JMDD.

 3. Waar is den tijd van “Vlaanderen zend zijn zonen uit ” Een legertje missionarissen gingen de blijde boodschap verkondigen aan de heidenen . Nu is het andersom .
  Wat is de waarde nog van het Katholiek onderwijs dat steeds een goede reputatie genoot . De Paus en heel die jannekensnest leggen de duimen voor een achterlijke en geweldadige godsdienst

Reacties zijn gesloten.